Annonce
Sport

HOBRO-TRÆNER FØR MØDE MED NFC: - EN KAMP DER KAN DEFINERE SÆSONEN

Sidst Hobro besøgte Nykøbing i november 2021, hvor dette billede er fra, vandt Nykøbing FC med 3-1. Foto: Ingrid Riis
Det er to hold med nedadgående formkurve, der mødes i aften i Lollands Bank Park.

HOBRO: Når Nykøbing FC i aften møder Hobro på eget græs, så er det også et opgør mellem to mandskaber, der ikke har fået den allerbedste start på sæsonen. For Nykøbing FC's vedkommende er det en tand værre end Hobro, der trods alt har skrabet fem point sammen med falstringernes sølle ene point.

Situationen er dog ikke ukendt for Hobro-træner Martin Thomsen, der i sidste sæson måtte vente helt til 11. spillerunde, før der kom en sejr, og derfra kom der flere succesoplevelser fremadrettet.

- Det handler om at blive ved med at gøre de ting, man tror på, og bevare energien i træningen. Der er altid noget der rumsterer, når man gør det dårligt, og mandagstrænerne står i kø for at påpege de ting, der er galt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er den sort-hvide verden, vi er en del af. Men sæsonen er lang, og der er masser af kampe tilbage for at rette op på det, lyder det fra Martin Thomsen, der efter en serie på ti kampe uden sejre løb ind i en periode, hvor de ikke tabte i 12 kampe i træk, så der skal ifølge ham ikke så meget til at vende det, hvis man bliver ved med at arbejde hårdt hver eneste dag.

Tæring efter næring

Hobro har måtte drosle noget ned på økonomien siden de røg ud af Superligaen for et par sæsoner siden, og det har også sat sit aftryk i truppen, der netop har sagt farvel til anfører Mikkel "MP" Pedersen, der er skiftet til Randers FC.

- Vi må sætte tæring efter næring, og det har betydet, at vi giver en masse unge spillere chancen. Det nytter ikke noget, at vi køber en masse dyre spillere, hvis klubben så ikke kan betale løn til den næste første. Det er de vilkår, vi arbejder under, og det har jeg egentlig respekt for, at det er måden at gøre det på, siger Hobro-træneren, der dog håber på, at der kan ske lidt på transfersiden i den sidste uge op mod vinduets lukning den 1. september.

- Men ligesom med Nykøbing, så står vi ikke først i køen, når spillerne skal vælge, men jeg håber da, at der åbner sig nogle muligheder i transfervinduets sidste timer. Sådan plejer det at være, konstaterer Martin Thomsen, der har sportschef i Hobro Lars Justesen til at tage sig af den slags.

Siden Hobro mistede Mikkel "MP" Pedersen til Randers, har de kun hentet et en enkelt point i fire kampe. Det var senest hjemme mod Hillerød i en kamp, der sluttede uafgjort 1-1.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sæsondefinerende

- Det har været noget skuffende, hvad vi har præsteret og viser vel bare, hvor meget "MP" betød for holdet, og vi har ligesom Nykøbing en død periode, som vi gerne skulle ud af snarest, og det skulle gerne ske i aften, siger Martin Thomsen, der naturligvis har bemærket NFC's dårlige sæsonudlæg.

- Så kampen i aften kunne kunne nemt gå hen og blive sæsondefinerende både på den korte og lange bane for begge hold, mener Martin Thomsen, der meget gerne vil spille med om top-6 i 1. division, men også er realist i forhold til at kigge den anden vej.

- Vi var tæt på noget grimt i sidste sæson, så vi har stor respekt for den nedrykningsstreg og satser på at holde mindst to hold under os, når sæsonen er forbi.


  • nfc-hobro-2
    Sidst Hobro besøgte Nykøbing i november 2021, hvor dette billede er fra, vandt Nykøbing FC med 3-1. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Sport

Chok dagen efter semifinaleplads: NFH skal have ny træner i 2025

Annonce
Annonce
Dølle

Så er vi i gang: Gobs fyrede op under festen i Markedsteltet

Dølle

Harske Hubbi går efter Dølle-rekord

Dølle

Unge Dølle-veteraner: Der er nok mange, der pjækker i morgen

Indland

Messerschmidt måtte aflyse 1. maj-møde på grund af sikkerhed

Guldborgsund

Chok, chok, chok fra Vestlolland

112

Uvenner ude på marken: Fik slag i hovedet

Maribo

Var selv med til at lukke dem: Nu var han med til åbningen af en ny

112

Hurtigt personale fik slukket brand

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Indland

86.000 danskere er afhængige

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

Guldborgsund

En kongelig propel er landet på Dølle

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Annonce
Annonce
Dølle

Så er markedspladsen åben

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Lokal nyt

Meget har ændret sig: Dette er nyt på Dølle

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes