- Det er jo gået over al forventning. Vi har haft rygende travlt.
Man kan nærmest høre smilet igennem telefonrøret, da Viktor Bonné fortæller om den første tid på Højmølle Kro, der 5. januar igen åbnede for spisende gæster efter flere års fravær.
Det unge trekløver, der, udover Viktor Bonné, består af hans kæreste Kimmi Johansen og deres ven Jennifer Hansen, er kommet godt fra land på den gamle kro nær motorvejen med fyldte bøger.
- Vi startede ud i forrige uge, hvor vi havde fuldt booket fredag og lørdag. Vi havde også fuldt booket torsdag, fredag og lørdag i sidste uge, mens vi også har haft tre arrangementer i weekenden. Der har været knald på, men det har været helt vildt fedt, siger Viktor Bonné og fortæller, at der allerede er booket godt med gæster i den kommende weekend.
Selvom landsdelen i tiden omkring åbningsdagen var hårdt plaget af oversvømmelser, var det ikke noget, de mærkede noget til.
- Der var ingen annulleringer eller noget i den dur i forbindelse med oversvømmelserne, lyder det.
Kørte smertefrit
I dagene op til den store åbningsdag var de tre unge forpagtere meget nervøse.
- Man starter op og tænker, det er en god idé, men så når dagen nærmer sig, kan man ikke undgå at blive i tvivl. Kommer det nu til at lade sig gøre? Men lige så snart de første gæster kom, gik det så naturligt, som om vi havde gjort det for evigt, siger Viktor Bonné.
- Man skal lige danne sig et overblik og så videre, men det kørte egentlig smertefrit. Og vi havde bare en masse glade gæster, der ønskede os tillykke, siger han.
Det har især været nervepirrende for ham, da han aldrig tidligere har arbejdet i restaurationsbranchen.
Og selvom det er nyt for alle tre at drive restaurant, så har Kimmi Johansen og Jennifer Hansens baggrund som kokke fået dem sikkert fra land.
- Pigerne har været med til at starte restauranter op tidligere, så der er egentlig ikke noget, der er kommet bag på os, fortæller Viktor Bonné.
Gæster har manglet kroen
Det har været en meget overvældende respons, de tre unge forpagtere har modtaget i den første tid.
- Der er ikke grænser for, hvor mange gange jeg har været ude i køkkenet for at sige, at gæsterne har sagt, at maden var god, siger han og fortæller, at den næstmest brugte kommentar også er i den positive ende.
- Det er, hvor fantastisk det er, at der er åbnet noget på Højmølle Kro igen. Folk ønsker os bare alt det bedste, og de siger, det virkelig er noget, de har manglet, lyder det fra Viktor Bonné.