Restauratøren og entreprenøren, som henholdsvis har forpagtet og bygget den splinternye Restaurant Seaside på Kongsnæs ved Stubbekøbing, hæver samarbejdet.
Restauratør Ole Beck trækker sig 1. november ud af den forpagtningsaftale, han har haft for Restaurant Kongsnæs Seaside ved Stubbekøbing.
I stedet vil entreprenør Jørn Borggaard selv drive stedet videre.
- Det sker i fuld forståelse med hinanden. Jørn Borggaard overtager ordrebogen og mit koncept, og jeg har lovet også at stå til rådighed i en overgangsperiode, siger Ole Beck.
Det er kun knapt tre måneder siden, at restauranten, som ligger i forbindelse med det nye feriecenter på Kongsnæs, åbnede. Oprindeligt var aftalen, at Ole Beck skulle drive restauranten frem til 1. april næste år.
- Men nu skal jeg i gang på Slotsbryggen i Nykøbing. Det er et meget stort projekt, og det kommer til at tage al min tid. Jeg er blevet 50, og min kone siger, at jeg skal passe på mig selv og huske, at der også skal være tid til andre ting, siger Ole Beck, som i forvejen ejer og driver Larsens Plads og Restaurant Key West på Marielyst, Larsens Plads City i Nykøbing.
Jørn Borggaard siger, at det hele tiden har været Ole Beck, som bestemte, hvor længe han var på Kongsnæs. Planen er nu, at Jørn Borggaard selv vil stå for den videre drift af restauranten.