Højsæsonen på det kendte spisested i Nysted begynder i dag med ny kok ved gryderne og lokale råvarer på tallerkenerne.
Limousinekød fra Hvidkildegård i Bregninge. Grønsager fra Dalbakkegård i Vester Ulslev. Ost fra købmanden i Øster Ulslev og kaffe fra Musse Købmandshandel.
Nysteds traditionsrige spisested, restaurant Cottage halvvejs ude ved Skansen, melder sig sommerklar fra i dag med et nyt team bag skranke og gryder og daglige åbningstider fra 12 til 21.
Det er den nye bestyrer Marianne Ovesen, der har sat hold, og den ny køkkenchef Henrik Mogensen, der er klar med listen over de udsøgte lokale leverandører.
Marianne Ovesen blev ansat som bestyrer i marts og pr. 1. juli har hun knyttet Henrik Mogensen til sin stab. Han er uddannet på Hotel Eremitage i Lyngby og har været forbi Rungsted Kro. Han var selv forpagter på Cottage fra 2000 til 2004, inden har tog en tur forbi Hotel Nørrevang for nu at vende tilbage som køkkenchef.