Slagteriafdelingen i SuperBrugsen i Nørre Alslev er din garanti for fersk kød og første klasses håndværk, og selv om bageriet nu er erstattet af bake-off afdeling, er der bestemt ingen planer om at lave om i arbejdsgangen i slagteriafdelingen. Er du i tvivl med hensyn til et stykke kød, er der altid en, du kan spørge og få gode råd om servering og tilberedning. Både Erik og slagtermester Jørgen Jacobsen står nemlig meget gerne til rådighed med deres ekspertise.
Slagtermester Jørgen Jacobsen fortæller:
”Det er vigtigt for os, at du kan mærke hvor meget kærlighed, der bliver lagt i hvert enkelt stykke. For vi ved, at vores slagtervarer er af høj kvalitet - og vi er stolte over at kunne stå inde for varerne hele vejen fra jord til bord. Det er din sikkerhed for at få kød, der er mørt og har saft og kraft. Hver gang. Mørt - eller pengene tilbage.
Premium er oksekød i verdensklasse og Dansk Kalv er udvalgt efter strenge kvalitetskrav. Både Premium og Dansk Kalv er kendetegnet ved at være utrolig mørt, men skulle kødet ikke leve op til dine forventninger, får du pengene tilbage. Vi kontrollerer kødet hele vejen til køledisken for at sikre, at det er friskt. Temperatur og friskhed skal være i orden hver gang, og vores friskhedsgaranti gælder derfor alle vores ferske kødvarer.
Vi er særligt stolte af vores ferske kød, og står 100% inde for alle vores ferske kødvarer. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, bytter vi med et smil. Du skal blot medbringe bon eller emballage.
Convinience fylder efterhånden også meget. Folk vil gerne have noget nemt i deres ofte travle hverdag og her er vores færdig retter et rigtig godt supplement.
Vi har endvidere travlt med vores smørrebrød som vi både sælger i butikken samt laver på bestilling, så vi keder os bestemt ikke.”
Foto: SuperBrugsens slagteriafdeling: set fra venstre er det Tine i baggrunden Erik og til højre slagtermester Jørgen Jacobsen