Annonce
Lolland

Åbner for a la carte

- Det absolut bedste for mig er, at vi ikke har bygningen her stående tom i de kommende måneder, siger restaurantchef Max Christensen. Foto: Anders Knudsen

Uden store selskaber i den historiske bygning er der plads til at gå nye veje.

MARIBO Med den seneste sænkning af forsamlingsloftet røg endnu flere planlagte fester og arrangementer på Bangs Have Pavillonen, og derfor er det tid til at tænke alternativt for restaurantchef Max Christensen.

- Vi prøver at gå lidt mod strømmen og begynder fra på mandag med at åbne for a la carte. Det er noget, som vi har talt om i flere år, men som der ikke rigtig har været tid og overskud til.

Nu er der god tid, og da idéen blev præsenteret for det faste personale og ejer Mogens Nilsson, tog de imod med begejstring. Forventningerne er sat, så de passer til de trange corona-tider, og Max Christensen ved godt, at det er noget, som skal bygges stille og roligt op over de kommende måneder.

Kort efter idéen blev præsenteret på Facebook, havde Bangs Have Pavillonen dog de første henvendelser, og derfor tror restaurantchefen på, at der er et marked. Køkkenet vil være åbent fra mandag til lørdag mellem klokken 17 og 21.

- Så har gæsterne god tid til at nyde desserten eller en kop kaffe, inden vi skal være lukket klokken 22, siger Max Christensen.

Menukortet kommer til at bestå af tre forretter, fire hovedretter og tre desserter, og det hele i et prisleje, hvor alle kan være med.

- Men det bliver ikke til buffetpriser. Til gengæld satser vi på få retter, som der til gengæld er kræset for, og vi prøver at lave det, så vi med tiden bruger næsten udelukkende lokale råvarer.

For Max Christensen og personalet har det været spændende at gå i gang med at sammensætte menukortet, og selv om det er hårde tider, er alle gået til opgaven med en fornyet gejst og tro på fremtiden.

- Jeg hører da selv til typen, der savner et sted, hvor man kan sidde i smukke omgivelser og hygge sig, og det kommer der så nu, siger Max Christensen.

For mange vil der samtidig være mulighed for at gå i byen med de nærmeste venner og på den måde måske finde et alternativ til de julefrokoster, som i stort tal er aflyst.

For restaurantchefen er én ting dog vigtigere end alle andre.

- Det absolut bedste for mig er, at vi ikke har bygningen her stående tom i de kommende måneder, men at der vil være liv her, slår han fast.

Gæsterne er velkomne til at bestille bord, men det er ikke et krav for at komme ind. Der er masser af plads i Bangs Have Pavillonen, og der kan altid blive åbnet til flere lokaler, hvis der pludselig bliver travlt.

Tidligere på måneden blev de faste medarbejdere fyret, men da alle har et halvt års opsigelse, er det håbet, at fyringerne kan trækkes tilbage til foråret.

  • Anders Knudsen
    - Det absolut bedste for mig er, at vi ikke har bygningen her stående tom i de kommende måneder, siger restaurantchef Max Christensen. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Trafik

Spærret totalt: Gaffeltruck væltet på motorvejen

Femern

Den første er færdig: Vigtigt skridt i kæmpe-byggeri

Annonce
Annonce
Trafik

Spærret totalt: Gaffeltruck væltet på motorvejen

Femern

Den første er færdig: Vigtigt skridt i kæmpe-byggeri

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Dølle

Masser af kontroller på vejene ved Dølle: Her er politiets status

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Lolland

Kritik af Lollands skolevæsen: Kommunen ser med stor alvor på det

Guldborgsund

Gert gennemførte sit monster-projekt

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb

Lolland

Flest i landet: Så mange dumper dansk og matematik på Lolland

Vejret

DMI: Mandag bliver våd, men så kommer forårssolen

Indland

DSB varsler forsinkelser og aflyste tog mandag morgen

Dølle

12 Dølle-gæster måtte have hjælp: Fire bragt til sygehuset

Indland

Notat afslører stor forskel på adgang til behandling med ny kræftmedicin

Kultur

Grøn melder udsolgt i halvdelen af årets koncertbyer

Annonce
Annonce
Maribo

Frygter kolde radiatorer: Umuligt at levere nok varme

Dølle

Benhårde Berit trods stenkast: Det er jeg altså ikke bange for

Lolland

Så er foråret skudt i gang

Guldborgsund

Koster 26 millioner årligt: - Det er åbenlyst uretfærdigt

Guldborgsund

Legendarisk kromutter: - Jeg har absolut ingen planer om at stoppe

Dølle

Lørdag på Dølle: Fra Keld og Hilda til Daze

Dølle

Politiets status: Masseslagsmål og trusler på Dølle