BILLEDSERIE: Bageren i Horslunde havde ekstra travlt denne lørdag, hvor der blev fremstillet 600 af de populære fastelavnsboller.
HORSLUNDE - Værsgo, en fastelavnsbolle med hindbærsmag - og en med daimsmag.
Lørdag formiddag blev endnu to fastelavnsboller rakt over disken i den travle bagerbutik i Horslunde.
Modtageren var Elisabeth Blak fra Nakskov - og hun havde i lighed med mange andre på forhånd bestilt sine fastelavnsboller.
- Der er jo rift om dem, så det er fint på forhånd at kunne bestille. Jeg skal i øvrigt dele dem med min mand. Vi skærer dem over, så vi får en halv hver, fortæller Elisabeth Blak.
Hun var lørdag en af mange kunder, som lagde vejen forbi bagerbutikken. I alt 600 fastelavnsboller - med 17 forskellige smagsnuancer - havde bagermester Niels Olsen fremstillet i løbet af natten og de tidlige morgentimer - med god assistance fra datteren, Jeannie Olsen, og bagerlærling Thor A. Jørgensen i bageriet.
Halvdelen af fastelavnsbollerne var bestilt på forhånd via sms - og på kontoret sad Lone Olsen med det store overblik og noterede bestillingerne ned på de mange hvide kasser, som blev pakket af ekspedienterne Caroline Pedersen og Sofie Christophersen i butikken.
- Vi begynder med fastelavnsbollerne allerede i begyndelsen af januar, og så varer det ellers frem til 8. marts. Men det topper i denne weekend med de mange forskellige fastelavnsarrangementer, der finder sted rundt om, fortæller Lone Olsen.
Klik på billedet herover for at se flere billeder.