Annonce
Lolland

Frederiksdal Kirsebærvin sender lille ny ud i verden

Harald Krabbe har lavet en ny bryg af kirsebærrene. Det er en alkoholfri saft/juice på små flasker og i bag på tre liter. Foto: Anders Knudsen

Kirsebærsaften - uden alkohol - er blevet populær.

FREDERIKSDAL Siden 2006, hvor de tre samarbejdspartnere bag Frederiksdal Kirsebærvin begyndte at lave kirsebærvin på Frederiksdal Gods, er der skabt 10 forskellige produkter.

Speicelt den seneste lancering, cherry juice - eller på dansk koncentret kirsebærsaft - har kunderne taget godt imod. Vineriet er netop ved at sende små prøver ud i verden, så trendsætterne, der styrer tendenserne, kan prøvesmage kirsebærsaften.

- Kirsebærsaften er håndtappet på 50 små prøveflasker med 250 ml i, og virksomheden SEiMEi i Nakskov har hjulpet os med at få skruelåg på, fortæller godsejer Harald Krabbe.

Flaskerne er nu på vej til Mellemøsten, USA og Tyskland.

- Cherry juice er en ikke-alkoholisk oplevelse til maden, der giver en vinøs oplevelse, der altså minder om vin, og folk oplever, hvad en god saft er. Det kan de simpelthen smage. Det rykker helt vildt, og det havde vi ikke set komme, tilføjer Harald Krabbe.

Med kirsebærsaften har vinmagerne måske ramt lige ind i den nye tendens med at drikke mindre alkohol, som flere og flere, især unge voksne i 20'erne, er med på.

Kirsebærtræerne, der snart blomstrer igen, vokser dog ikke ind i himlen her under coronakrisen, hvor Frederiksdal Kirsebærvin har måttet opsige en del medarbejdere for at kunne være sikker på at komme igennem den økonomiske afmatning, som øget hjemmeliv samt bar- og restaurantnedlukninger medfører.

- Noget af tabet får vi dog dækket via vores salg over nettet, og vi holder åbent i påsken i Vineriet med corona-afstandsstriber på gulvet, siger Harald Krabbe.

Den koncentrerede kirsebærsaft i promotion-flaske eller tre-liters boks er fremstillet af det unikke Stevnskirsebær fra egne plantager. Det lille, sorte sur-kirsebær har en intens og kompleks smag og indeholder også melatonin og antioxidanter. Foto: Anders Knudsen
  • Harald Krabbe har lavet en ny bryg af kirsebærrene. Det er en alkoholfri saft/juice på små flasker og i bag på tre liter. Foto: Anders Knudsen
  • Den koncentrerede kirsebærsaft i promotion-flaske eller tre-liters boks er fremstillet af det unikke Stevnskirsebær fra egne plantager. Det lille, sorte sur-kirsebær har en intens og kompleks smag og indeholder også melatonin og antioxidanter. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Lolland

Vil afværge lokal katastrofe: - Der er et kæmpe arbejde foran os

Politik

Lollik bliver spidskandidat

Annonce
Annonce
Lolland-Falster

Refa-formand forarget: - Hvordan pokker kan de drive en virksomhed på den måde?

Lolland

Vil afværge lokal katastrofe: - Der er et kæmpe arbejde foran os

Guldborgsund

René fordobler overskuddet

Indland

86.000 danskere er afhængige

Politik

Lollik bliver spidskandidat

Lolland

50.000 træer og buske plantes: Ny skov indvies

Dølle

Politiet opfordrer før Dølle: - Lad være med det

Guldborgsund

Helt vildt: Lokal forestilling nomineret til landets største teaterpris

112

Snuppet med stor mængde narko: Skjult i hemmelige rum i bilen

Sport

NFH-semifinalemodstander fundet

Politik

Dansk minister afbryder 1. maj-tale

Guldborgsund

Kampfly spottet over Falster: Her er forklaringen

Dølle

Claus gjaldede: Er I liderlige? Og endte på landsdækkende tv

Erhverv

Scandlines skifter ud i direktionen: Her er de nye navne

Indland

Ung kvinde løsladt i mørklagt terrorsag

Annonce
Annonce
Lolland

Ingen parterapeut: Minister afviser at løse byrådskrise

Guldborgsund

Fagforeninger på 1. maj: Vi drukner i vores egen succes

Lolland

Utæt pakning stopper færge

Sport

Langt fra dansk rampelys har Mike fra Maribo høstet store trofæer

Sport

Chok dagen efter semifinaleplads: NFH skal have ny træner i 2025

Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Lokal nyt

Melder tæt på udsolgt