Annonce
Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Alberte Kielstrup udlignede til 26-26 for NFH med næsten fem minutter tilbage. Det blev det sidste mål i kampen mod Silkeborg-Voel. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Der gik lige nogle sekunder før det gik op for Alberte Kielstrup, at det ene point mod Silkeborg-Voel var nok til en DM-semifinaleplads.

NYKØBING: 26-26 stod der måltavlen i Spar Nord Boxen efter et intenst drama mod Silkeborg-Voel, hvor hele sæsonen stod og faldt med, at NFH kvalificerede sig til DM-semifinalen. Det lykkedes med det uafgjorte resultat, men det var ikke gået op for højrebacken Alberte Kielstrup, da slutsignalet lød.

- Da tiden rinder ud, og alle pigerne løber ind på banen og jubler, der er det ikke gået op for mig, at vi rent faktisk er i semifinalen. Der går nogle sekunder før jeg når at tænke. For fanden da. Vi er semifinalen, lød det fra en glad Alberte Kielstrup, der få minutter forinden havde været en del af et drama, hvor Silkeborg-Voel havde bolden i de sidste sekunder og stod med afgørelsen i hænderne.

- Der er jeg bare fuld fokuseret på, at de ikke må nå at få en kvalificeret afslutning, og det lykkedes vi heldigvis med, sagde Alberte Kielstrup, der udlignede til 26-26 med næsten fem minutter tilbage. En scoring, der skulle vise sig at blive kampens sidste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dumme beslutninger

- Fra vores side så tager vi nogle dumme beslutninger og tager nogle dårlige skud, og jeg tror at Silkeborg-Voel bliver nervøse til sidst, da de står over for en stor triumf. Hvis jeg havde været Silkeborg-spiller, så havde jeg været voldsomt skuffet lige nu, for de havde havde virkelig chancen for at slå os i dag, sagde en ærlig Alberte Kielstrup, der dog ikke nåede at tænke, at holdet var på vej ud af DM-slutspillet med et nederlag.

- Nej faktisk ikke. Jeg var så fokuseret på, at vi skulle hente dem og vi jo hele tiden noget vi skulle indhente, så de tanker nåede jeg heldigvis ikke at få. Men her bagefter kan jeg da godt se, at vi var meget tæt på at misse en DM-semifinale. Den skuffelse slipper vi nu heldigvis for, og kan spille helt frit i en DM-semifinale, som jo nok bliver mod Odense, konstaterede Alberte Kielstrup, der heller ikke afviste at niveauet skal være et helt andet, hvis Odense skal presses.

- Det er der ingen tvivl om, men nu er vores målsætning for sæsonen indfriet, og det kan forhåbentligt frigøre nogle ressourcer og bringe vores spil op på det niveau, der skal til, for at vi skal have en chance i en semifinale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aldrig tilgivet mig selv

Amalie Wulff kunne på alle måder have haft en afgørende rolle i slutfasen, da hun brændte to skud og også med bolden væk i de sidste fem minutter. Heldigvis fik det ingen betydning for det samlede udfald, men det var nok mere held end forstand.

- Hvis jeg havde scoret til sidst, så havde vi jo været helt sikre. Men det gjorde jeg ikke, og jeg tror aldrig jeg havde tilgivet mig selv, hvis de havde scoret til sidst, og det havde kostet en semifinaleplads. Selvfølgelig kom der nerver på i slutfasen, men jeg følte, at vi kom til chancerne i anden halvleg, og så var det bare at sætte dem i kassen. Det gjorde vi i anden halvleg i modsætning til første halvleg, hvor jeg egentlig synes vi spiller okay, men bare ikke kan score, lød det fra Amalie Wulff, der nu ser frem til semifinalerne, når den ligegyldige sidste slutspilskamp mod Team Esbjerg på onsdag er overstået.

- Vi har vist i kampe i denne her sæson, at vi har niveauet, og spiller vi op til vores bedste mod Odense, så har vi også en chance, men gør vi det ikke, så er vi chanceløse, sagde Amalie Wulff efter kampen.

  • Alberte Kielstrup udlignede til 26-26 for NFH med næsten fem minutter tilbage. Det blev det sidste mål i kampen mod Silkeborg-Voel. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Annonce
Annonce
Sport

Nykøbing FC skifter ud på formandsposten

Lolland

Problemer med lokalbanen: Indsætter togbusser

Guldborgsund

"Flere begyndte at græde," da de fik den nedslående besked

Lolland

Borgmester efter TSØ-uro: Vi bakker fortsat op

112

Kraftig ild og overtændt i grusgrav: To bilbrande på seks minutter

Sport

Mark O. Madsen scorer bestyrelsespost i lokal fodboldklub

Nykøbing

Nedlægger hendes stilling: Bente fyret efter 17 år

Erhverv

Virksomhed på vej til Nakskov: Forventer at ansætte 80-90 medarbejdere

Guldborgsund

Falstring nomineret til nordisk musikpris

Udland

Trump-advokat: Se bort fra slibrige detaljer

Lolland

Kommune: Fejl på udsendte ejendoms-skattebilletter

112

22-årig sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri

Lolland

Efter hvidvask-afsløring: TSØ-formand går af

Indland

Datatilsynet med alvorlig kritik i sag om nedbrud af NemID

Lolland

Slukkede brand i nat: Borger var vaks med haveslangen

Annonce
Annonce
Lolland

Dokumentar afslører: TSØ-formand i hvidvask for millioner

Samfund

Fængsel på jagt efter særlige bøger

Guldborgsund

Danmarks bedste findes på Falster: - Det betyder ufatteligt meget

Guldborgsund

Rockerhistorie på Falster: Da rygmærkerne indtog den lille landsby

112

Gemte narko mellem løgene: Nu er han dømt

Sport

Storklub kommer til Maribo - TSØ fik svær pokallodtrækning

Sport

NFH-spiller gravid