Aalborgs ishockeyherrer sejrer igen i ligaen

Aalborg Pirates har taget en tidlig føring i Metal Ligaen. (Arkivfoto) Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix

Aalborg Pirates tog sin tredje sejr i sæsonen, da rivalerne fra Frederikshavn White Hawks blev slået med 2-1.

Tre kampe, ni point. Det er status for DM-sølvvinderne fra Aalborg Pirates efter indledningen på 2021/22-sæsonen.

Fredag blev sejr nummer tre i lige så mange forsøg en realitet, da rivalerne fra lidt længere nordpå - Frederikshavn White Hawks - blev slået i Aalborg.

Pirates vandt 2-1 og fortsatte dermed sin - målt på point - perfekte sæsonstart.

Allerede efter cirka tre et halvt minut kom Aalborg foran mod Frederikshavn. Mikkel Højbjerg sendte pucken i mål til 1-0 i powerplay.

Men gæsterne kom derefter bedre med. Det var dog først i slutningen af anden periode, at Lucas Andersen fik udlignet til 1-1.

Aalborg svarede igen kort inde i tredje periode, da canadiske Ian Edmondson på ny sendte hjemmeholdet i front og altså også endte som matchvinder.

Der var også kamp i Vojens fredag, hvor Sønderjyske tog imod Esbjerg Energy. Efter 3-3 i ordinær spilletid skulle der flere minutter til for at finde en vinder, og efter straffeslag trak Sønderjyske det længste strå.

Tidligere fredag tog Rødovre Mighty Bulls sin første sejr i sæsonen, da det mod Herning Blue Fox endte 4-3.

• Metalligaen 5. finalekamp: Rungsted Seier Capital - Aalborg Pira