Århus Håndbold snupper sent point i Skjern

Skjern overtager førstepladsen i Boxer Herreligaen på trods at have tabt sejr mod Århus i de døende sekunder.

Gæsterne fra Århus Håndbold stod onsdag bag en mindre overraskelse i Boxer Herreligaen, da det lykkedes at få et enkelt point med hjem fra Skjern.

Med to sekunder tilbage af kampen lykkedes det for aarhusianernes fløjspiller Sigvaldi Gudjonsson at udligne til slutresultatet 29-29.

Århus Håndbold må på trods af den sene udligning ærgre sig over, at holdet ikke vandt kampen efter at have ført med fire mål midtvejs i anden halvleg.

Med det ene point hopper Skjern op på førstepladsen efter sæsonens første 11 kampe. Skjern har 16 point.

Aarhusianerne hopper op på fjerdepladsen med 14 point, men holdet har spillet en kamp mere end de resterende hold i rækken bortset fra Bjerringbro-Silkeborg.

I en tæt første halvleg nåede Skjern at have et forspring på fire mål, men ved pausen havde Århus Håndbold indhentet forspringet, og halvlegen sluttede derfor 15-15.

Efter ti jævnbyrdige minutter i begyndelsen af anden halvleg var det gæsternes tur til at skabe et hul. Også aarhusianerne nåede at føre med fire mål, før Skjern med under fem minutter tilbage af kampen udlignede til 27-27.

Med under et minut tilbage kom Skjern så i front, men det lykkedes altså for gæsterne at snuppe et point til sidst.

Der var til gengæld en overraskelse af de større i onsdagens anden kamp i Boxer Herreligaen.

Her vandt Skive med 27-25 ude over Aalborg på rækkens andenplads. Det var skibonitternes blot anden sejr i sæsonen, og holdet ligger trods de to point fortsat sidst.