Atlético Madrid skuffer med uafgjort i Kasakhstan

Trods uafgjort holder Atlético Madrid førstepladsen før aftnens andet opgør i CL-gruppe C, som er helt åben.

Atlético Madrid kunne trække fra i gruppe C i Champions League, men måtte nøjes med et enkelt point, da det blev 0-0 ude mod FC Astana.

Resultatet betyder, at Atlético Madrid topper gruppen med syv point, men det kan blive ændret, når Benfica senere tirsdag tager imod tyrkiske Galatasaray.

Før opgøret har Benfica og Galatasaray henholdsvis seks og fire point.

FC Astana har endnu ikke vundet i gruppespillet, men med det andet uafgjorte resultat, så har det undertippede mandskab to point i bunden.

Det var det blot andet Champions League-opgør nogensinde i Kasakhstan. Første gang var for tre uger siden, da FC Astana hjemme spillede 2-2 mod Galatasaray i gruppe C.

Dengang eksploderede kampen mod slutningen, men i tirsdagens tidlige opgør i den fornemste europæiske klubturneringen var der ikke meget målfest for det fodboldsultne publikum.

Atlético Madrid vandt det modsatte opgør i Madrid med 4-0, men Diego Simeones mandskab leverede ikke på maksimum tirsdag, selv om spanierne var tættest på kampen igennem.

Fernando Torres var tæt på at bringe Atletico foran efter en halv time, hvilket ville have været Torres' scoring nummer 100 for klubben, men ellers kom hjemmeholdet ikke under det store pres i de første 45 minutter.

Første halvleg endte uden scoringer, og med et kvarter igen var Antonie Griezmann tæt på, da han trykkede af efter en frispilning fra Koke.

Jose Maria Jimenez forsøgte sig minutter efter med et hovedstød, som FC Astanas serbiske målmand Nenad Eric reddede.

Med fem minutter igen var hjemmeholdet så på et sjældent besøg i den modsatte ende, hvor Baurzhan Dzholchiev tog et par træk ind i feltet og kunne have skabt overraskelsen, men Dzholchiev tøvede med afslutningen, og Atleticos Tiago fik afværget situationen.

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa