BSV taber knebent efter flot CL-indsats i Flensborg

Bjerringbro-Silkeborg førte i 45 minutter, men tabte til Flensburg-Handewitt i Champions League.

De danske håndboldmestre fra Bjerringbro-Silkeborg fortsætter med at imponere i den sidste del af Champions League-gruppespillet.

En uge efter den meriterende udesejr mod THW Kiel var BSV tæt på at gentage kunststykket mod danskerklubben Flensburg-Handewitt.

BSV var foran i 45 minutter af kampen, men måtte til sidst se sig slået med 24-26.

Det danske hold står dog stadig med gode muligheder for at tage sjettepladsen, der vil sende holdet til ottendedelsfinalerne.

Det kræver en sejr i den afsluttende hjemmekamp mod agterlanternen Kadetten Schaffhausen, samtidig med at Wisla Plock ikke får point som underdog i de sidste kampe mod Paris Saint-Germain og Barcelona.

BSV spillede en fremragende første halvleg, som resulterede i dansk pauseføring på 11-10 ved pausen.

Som cifrene antyder, var særligt forsvarspræstationen fornem. Ikke mindst i begyndelsen hvor der gik hele otte minutter mellem tyskernes første og andet mål.

BSV-målmand Søren Rasmussen havde en stor aktie med mange flotte redninger. Han snuppede blandt andet to straffekast i de første 30 minutter fra den ellers så sikre Anders Eggert.

Ved det andet læste han Eggert perfekt og sikrede således pauseføringen.

Så fornemmede man, at tyskerne foran eget publikum ville finde et højere gear fra begyndelsen af anden halvleg, men danskerne var fortsat i teten.

Efter knap ti minutter førte det til kampens første tremålsføring, 17-14 til BSV.

Men tyskerne kom tilbage. Ikke mindst fordi keeper Kevin Møller blev erstattet med svenskeren Mattias Andersson, der fik fat i meget mere mellem stolperne.

Flensburg-Handewitt fik fuld kontakt ved 19-19 og havde overtaget fra da. Da holdet kom på 21-20, var det den første tyske føring i 45 minutter.

Thomas Mogensen øgede til 24-21 for tyskerne med godt fire minutter tilbage, men BSV kom på 24-25 med et minut tilbage og sikrede spænding til det sidste.

Men Lasse Svan sikrede den tyske sejr endeligt med et mål fra fløjen.