Bundholdet Crystal Palace bryder Leicesters sejrsstime

Crystal Palaces Christian Benteke scorede sit første Premier League-mål i sæsonen, da han åbnede scoringen mod Leicester. Foto: /ritzau/AP/Nigel French

Lørdagens sejr over Leicester sender Crystal Palace over nedrykningsstregen i Premier League.

Leicesters gode stime i Premier League er brudt.

Lørdag hentede Crystal Palace ude en vigtig 3-0-sejr, som sender holdet op på 17 point, og dermed rykker Palace over nedrykningsstregen.

Omvendt missede Leicester muligheden for at komme tættere på Arsenal på syvendepladsen.

Leicester kom ind til kampen med en god formkurve i bagagen. Fire sejre i streg var det blevet til før Crystal Palaces besøg, men gæsterne var også fint kørende med seks kampe på stribe uden nederlag.

Som sædvanlig var den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel valgt som Leicesters sidste skanse.

Den danske keeper fik en hård start på kampen. Efter to minutter løb han ud af feltet og tog en ordentlig flyvetur i en duel med angriberen Christian Benteke.

Danskeren var dog hurtigt på benene, og han fik straks noget at se til. Få minutter senere slap gæsternes Jeffrey Schlupp igennem i venstre side af feltet, men hans flade forsøg gik forbi Schmeichels bur.

Efter 18 minutter gik det galt for Leicester. Benteke fandt plads i feltet, og fra kort afstand pandede han bolden i nettet bag Schmeichel. Det var Bentekes første Premier League-mål i sæsonen.

Fem minutter før pausen fandt Benteke Wilfried Zaha med en flad aflevering. Zaha snød Leicester-forsvaret med en husmandsfinte og bankede bolden ind til 2-0, der også var stillingen ved pausen.

Leicesters muligheder for at komme tilbage i kampen blev en del sværere, da Onyinye Ndidi fik sit andet gule kort efter en times spil.

Benteke fik en kæmpe chance for at blive dobbelt målscorer, men hans hovedstød fra nært hold blev denne gang reddet af Schmeichel.

I slutminutterne blev det dog alligevel 3-0 til Palace. Bakary Sako hamrede bolden ind via stolpen, og det cementerede sejren.