Chelsea holder top-4 strid i live med sejr før CL-brag

Chelsea og Eden Hazard vandt 2-1 hjemme over bundholdet Crystal Palace i Premier League. Foto: Scanpix/John Sibley

Chelsea rejser til Barcelona og CL-braget i den kommende uge med en 2-1-sejr i ligaen over Crystal Palace.

Chelsea holdt liv i håbet om at slutte i top-4 i Premier League, da klubben lørdag på hjemmebane besejrede Crystal Palace med 2-1.

Dermed nåede Chelsea på femtepladsen op på 56 point for 30 kampe.

Tottenham på fjerdepladsen har to point mere for en kamp færre.

De fire øverste i Premier League er sikker på en plads i gruppespillet i Champions League i næste sæson.

Med 60 point til Liverpool for 30 kampe på tredjepladsen er der i øjeblikket hård kamp mellem primært Liverpool, Tottenham og Chelsea om tredje- og fjerdepladsen.

Chelsea skulle lige i gang, men så var der også hjælp at hente fra bundholdet.

Efter 25 minutter trak Willian ind i banen, og uden for feltet afsluttede brasilianeren fladt.

Palace-keeper Wayne Hennessey så skidt ud i situationen, og bolden strøg i mål til 1-0-føring.

Syv minutter senere var der mere hjælp, da gæsterne scorede et selvmål.

Efter hurtigt Chelsea-spil afsluttede Davide Zappacosta, og Martin Kelly ville cleare situationen for Palace. Uheldigvis fik han sparket bolden ind på Hennessey, og den strøg i mål.

I begyndelsen af anden halvleg afsluttede den norske Palace-angriber, Alexander Sørloth, på stolpen, og nordmanden havde også bolden i nettet i slutfasen, men scoringen blev annulleret.

I mål kom bolden dog for gæsterne, da Patrick van Aanholt fik lov at reducere i sidste minut.

Optakten var måske ikke prangende, men Chelsea kan dog i den kommende uge rejse til Barcelona med lidt selvtillid i bagagen.

Her gælder det returopgøret i ottendedelsfinalen i Champions League, efter at det første opgør i London endte 1-1.

Nederlaget gjorde ikke situationen bedre for Roy Hodgsons tropper, som forblev på tredjesidstepladsen med 27 point ligesom Stoke lige under stregen.