Chelsea vinder stort i CL trods brændt straffespark

Eden Hazard brændte et tidligt straffespark, men englænderne vandt alligevel premieren i Champions League.

Et brændt straffespark efter fem minutter fik ingen konsekvenser, da Chelsea onsdag aften spillede sin første kamp i Champions Leagues gruppe G.

Manager José Mourinhos engelske fodboldmestre, der har fået en elendig start på sæsonen i Premier League, sejrede 4-0 hjemme over Maccabi Tel-Aviv fra Israel.

Der var blot gået fem minutter, da hjemmeholdets Willian blev fældet i straffesparksfeltet.

Eden Hazard tonsede dog det efterfølgende straffespark over mål på ukoncentreret vis.

Chelsea kom foran efter et kvarter, da Willian scorede direkte på frispark.

Brasilianeren sendte et indadskruet frispark af sted fra venstre side, og Maccabi-målmanden Predrag Rajkovic forventede tydeligvis, at indlægget ville blive rettet af.

Det skete imidlertid ikke, og så stod den 19-årige målmand fra Serbien og så skidt ud, da bolden sejlede i mål i det lange hjørne.

Kort før pausen lykkedes det for Chelsea at komme på måltavlen via et straffespark. Brasilianske Oscar fordoblede føringen.

I anden halvleg fik publikum på Stamford Bridge i London endnu to scoringer, og den første var tilmed en meget flot en af slagsen.

Den spanske angriber Diego Costa, der midtvejs i første halvleg havde afløst skadede Willian, helflugtede Chelsea foran 3-0 med et flot spark.

Cesc Fabregas slog sejren fast, da han udnyttede en ripost.

I den anden kamp i gruppe G spillede Dynamo Kiev 2-2 hjemme mod FC Porto.

Hjemmeholdet udlignede til slutresultatet få minutter før tid.

Mark O. Madsen lancerer kæmpe event: Vil  være størst i Europa