CL: Bayern sender Barcelona ud med 7-0

For tredje gang på fire år er Bayern München klar til finalen i Champions League.

De tyske mestre sikrede sig onsdag aften finalebilletten, da det på udebane blev til en flot 3-0-sejr over FC Barcelona.

Samlet vandt Bayern München semifinale-dysten med hele 7-0 efter sidste uges imponerende 4-0-sejr i Tyskland.

Arjen Robben scorede til 1-0 for Bayern München i Barcelona med et mål kort efter pausen. Blamagen for Barcelona blev fuldendt, da Gerard Pique med et selvmål og Thomas Müller scorede de øvrige mål.

I finalen, som spilles 25. maj på Wembley i London, venter landsmændene fra Borussia Dortmund, der tirsdag aften sendte Real Madrid ud.

På grund af sidste uges ydmygelse var Barcelona-spillerne presset til at angribe fra første minut i onsdagens opgør, men jagten på miraklet blev allerede før kampstart yderst vanskeliggjort ved, at superstjernen Lionel Messi startede på bænken.

Den argentinske målmaskine, der suverænt er Barcelonas mest scorende spiller, har på det seneste døjet med en lårskade, og det var formentlig på grund af den, at Messi til at begynde med tog plads på bænken.

Formen rækker endnu ikke til 90 minutter, og Messi forblev på bænken kampen ud, da Barcelona havde opgivet håbet efter Robbens 1-0-mål.

I stedet for Messi blev Cesc Fabregas valgt til startopstillingen, og den tidligere Arsenal-anfører dannede front-trio hos værterne sammen med Pedro og David Villa.

Bayern München stod meget kompakt defensivt og tillod ikke Barcelona-mandskabet mange chancer.

Gæsterne var ekstremt farlige på kontra, og ved flere lejligheder inden pausen kunne Bayern-spillerne have punkteret opgøret fuldstændigt med et mål. Men der blev sjusket for meget i afslutningsfasen.

For eksempel blev Arjen Robben sendt af sted på en friløber i det 12. minut, men den hurtige hollandske kantspiller tøvede for længe med at afslutte, og så blev han tacklet af Gerard Pique.

Robben var mere kynisk kort efter pausen, da han modtog bolden i højre side. Hollænderen søgte direkte mod mål, fik bolden over til sit foretrukne venstre ben og hamrede bolden ind til tysk 1-0-føring.

Dér sluttede alt håb for Barcelonas spillere og fans, og der blev meget stille på Camp Nou.

Bayern München tabte Champions League-finalen sidste år - endda på hjemmebane - til engelske Chelsea, mens italienske Inter i 2010 slog tyskerne i finalen.

Borussia Dortmund tabte tirsdag aften på udebane 0-2 til Real Madrid, men spillede sig i årets finale med samlet 4-3 efter sidste uges 4-1-sejr i Tyskland.

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer