Daniel Agger scorer i sejr over United

I en klassisk intens engelsk pokalfight vandt Liverpool 2-1 over Manchester United i FA Cuppen lørdag eftermiddag på Anfield, hvor Uniteds Patrice Evra også trak megen fokus.

Daniel Agger bidrog til sejren, da han midtvejs i første halvleg bragte Liverpools værter foran 1-0 med hovedet efter et hjørnespark, inden indskiftede Dirk Kuyt få minutter før slutfløjt blev matchvinder til stor glæde for hjemmefansene.

Ved 1-0-målet blev United-målmand David De Gea fanget på mellemhånd, da han blev blokeret i sin fremmarch ud i feltet af den store Liverpool-angriber Andy Carroll. Agger kom godt op til hovedstødet og bolden fløj over De Gea og i mål.

Den spanske målmand havde fået chancen fra start på bekostning af danske Anders Lindegaard, der de seneste kampe har bidt sig fast som førstevalg i Premier League.

De Gea svingede igen i sin præstation, hvilket har været tilfældet hele sæsonen. Et god bud er, at Lindegaards position i målet ikke er blevet forværret, selvom han var på bænken.

Sydkoreanske Ji-Sung Park afsluttede inden pausen et fint United-angreb med scoringen til 1-1, men til sidst var det altså Liverpool, der jublede over sejren i fjerde runde.

United-anfører Evra blev under hele opgøret buhet ud, når han rørte bolden.

Liverpools fans mener, at Evra er skyld i, at Liverpool-angriberen Luis Suárez for tiden afsoner en karantæne på otte kampe, efter at det engelske fodboldforbund (FA) fandt Suárez skyldig i at have sagt racistiske ting til den mørkhudede Evra, da holdene sidste år mødtes på Anfield.

Suárez havde kaldt Evra for "negrito". Et udtryk, som franskmanden opfattede racistisk, men som ifølge Suárez er almindeligt brugt i Sydamerika om små, farvede spillere.

Franske Evra kunne til stor fryd for Liverpool-fansene ikke følge med, da Kuyt til sidst blev sendt af sted mod mål, og den hollandske angriber afsluttede sikkert.