Delaney og Berggreen assisterer begge i Werder-remis

Midtbanespilleren Thomas Delaney viste god form i Werder Bremens sejr over Mainz 05. Han stod for oplæggene til holdets to mål. Foto: /ritzau/AP/Carmen Jaspersen

Både Thomas Delaney og Emil Berggren stod for oplæg til mål i Werder Bremens 2-2-kamp mod Mainz.

Landsholdsspilleren Thomas Delaney viste storform i lørdagens kamp for Werder Bremen i Bundesligaen.

Werder lå længe til at vinde kampen mod Mainz 05, men i slutminutterne lykkedes det Mainz at få 2-2.

Både Thomas Delaney og Mainz' Emil Berggreen stod for oplæg til mål.

Allerede efter to minutter fandt Delaney holdkammeraten Philipp Bargfrede, der driblede ned og hamrede bolden i kassen fra kanten af feltet.

1-0 blev til 2-0 i det 17. minut, da Delaney vandt en hovedstødsduel på et frispark. Bolden havnede hos Ishak Belfodil, der fordoblede føringen med et hovedstød.

Emil Berggreen kom på banen for Mainz i anden halvleg og bidrog også med et oplæg. Han headede den videre til Robin Quaison, der lidt heldigt fik bolden med i feltet og reducerede.

Til sidst lykkedes det også Mainz, der havde Viktor Fischer på bænken i hele kampen, at få 2-2.

Resultatet betyder, at Werder Bremen har 15 point på 16.-pladsen, mens Mainz ligger lige over med 17 point.

Bayern München øgede afstanden til Schalke 04 i toppen af Bundesligaen, da holdet slog Stuttgart 1-0 på udebane, og Schalke samtidig tabte point med 2-2 i Frankfurt.

Det lignede længe en nullert i Stuttgart, men med 11 minutter igen slog rutinerede Thomas Müller til. Han lossede resolut et Kingsley Coman-indlæg i kassen og sikrede sejren.

Med til historien hører dog også, at Stuttgarts Chadrac Akolo brændte et straffespark mod slutningen.

Forsvarsspilleren Frederik Sørensen fik 90 minutter, da FC Köln hentede sæsonens første sejr hjemme mod Wolfsburg.

Det blev 1-0 på et mål af Christian Clemens, der mødte et fladt indlæg og sparkede bolden højt i nettet efter 67 minutter.

Peter Stöger fik tidligere på ugen en god debut som træner for Borussia Dortmund med en udesejr på 2-0 over Mainz, og lørdag fulgte han op med endnu tre point.

Dortmund vandt nemlig 2-1 over Hoffenheim i den sene kamp i Bundesligaen. Det var ellers Hoffenheims Mark Uth, der først slog til, da han i det 21. minut satte indersiden på et fladt indlæg.

Pierre-Emerick Aubameyang udlignede på et straffespark efter 63 minutter, før Christian Pulisic med en sen kasse bragte Dortmund i ekstase.

Dortmund rykker op på tredjepladsen med sejren i den tætte Bundesligatop, hvor syv hold ligger inden for fire point bag Bayern.