Ehlers lyner i Winnipeg-sejr over Bjorkstrands Seattle

Nikolaj Ehlers (til venstre) scorede til 3-0 med 49 sekunder tilbage af opgøret i Seattle. Foto: Timothy T. Ludwig/Ritzau Scanpix
Nikolaj Ehlers kom på måltavlen for 19. gang i NHL, da Winnipeg Jets på udebane slog Oliver Bjorkstrand og co.

To af Danmarks allerstørste ishockeyprofiler mødtes natten til lørdag på isen i verdens stærkeste liga NHL.

Mødet mellem Winnipeg Jets med Nikolaj Ehlers på holdet og Oliver Bjorkstrands Seattle Kraken endte med en sejr på 3-0 til Ehlers og Winnipeg.

Den 28-årige dansker scorede kampens sidste mål, da han med 49 sekunder tilbage på uret lagde pucken ind i et tomt mål.

Det skete i en periode, hvor hjemmeholdet fra Seattle havde pillet keeperen ud af buret og sat en ekstra markspiller på isen i et desperat forsøg på at tvinge kampen ud i overtid.

Ehlers er nu oppe på 19 scoringer i denne NHL-sæson, og han er den mest scorende dansker foran Bjorkstrand med 16 mål.

Danskeropgøret var længe helt lige, og de mere end 17.000 tilskuere måtte vente godt 47 minutter på den første scoring. Her bragte Mark Scheifele gæsterne foran med 1-0, og fire minutter senere øgede Adam Lowry til 2-0.

Winnipegs Jets har gang i en stærk sæson i NHL, mens Seattle Kraken skal overhale flere hold for at nå med i slutspillet.

• NHL: Winnipeg Jets at Buffalo Sabres