Annonce
Sport

Emilie misser slutspil og Final-4

Emilie Steffensen må se til fra sidelinjen i resten af denne sæson, da hun skal opereres for en knæskade. Foto: Anders Knudsen

En knæskade betyder at sæsonen er slut for NFH-talent.

NYKØBING Sæsonen er slut for NFH's unge venstreback Emilie Steffensen.

En skade i venstre knæ har længe generet hende, og nu har hun endelig fået stillet en diagnose efter en scanning for en uge siden.

En bruskskade forårsaget af nogle flænger i flere knogler har gjort, at hun er indstillet til en kikkertoperation senere i denne måned på Gildhøj Privathospital i Brøndby, hvor der skal bores nogle huller i knoglerne, så der kan dannes erstatningsbrusk i stedet for det, der er slidt væk.

Først når lægerne har set Emilie Steffensens knæ gennem kikkerten og foretaget operationen, kan de give et bud på, om pausen bliver på tre eller seks måneder.

Emilie Steffensen har været plaget af smerter i knæet i snart tre år, men har indtil videre kunnet holde smerterne nede, da hun troede, det var et springerknæ, som blot skulle trænes væk med øvelser.

- Når bare knæet blev varmt, kunne jeg godt spille, fortæller talentet, der dog måtte konstatere, at det ikke gik i længden.

Allerede i efteråret var den gal, men en scanning viste ikke noget alarmerende, og Emilie Steffensen fortsatte med at spille.

Men nu går den ikke længere.

- Det blev bare værre og værre, men jeg har slået det hen, fordi jeg så gerne bare vil spille. Det blev dog så slemt, at jeg ikke længere kunne holde det ud, siger Emilie Steffensen, der også figurerer i landsholdets bruttotrup og har spillet på ungdomslandsholdene hele vejen op mod seniorkarrieren.

Har det skrækkeligt

Hun kom til NFH før denne sæson fra barndomsklubben Herning-Ikast, hvor der ikke var den store udsigt til spilletid. Men på grund af skaden har hun ikke kunnet levere det på banen, hun selv havde forventet.

- Det er bare så forfærdeligt, og jeg er virkelig trist over det, siger Emilie Steffensen der ikke bliver mindre trist af at tænke på, at hun går glip af det forestående slutspil og ikke mindst Final-4-pokalstævnet i juni, hvor NFH i semifinalen skal møde København.

- Jeg har det skrækkeligt og kan tude over, at jeg ikke får lov at spille de kampe, men omvendt bruger jeg det også som motivation til at komme endnu stærkere tilbage, for det har jeg en tro på, at jeg gør, siger Emilie Steffensen, der ærgrer sig over, at skaden ikke blev opdaget allerede ved scanningen i november, så operation og genoptræning kunne have været startet dér.

- Så havde jeg måske været klar til Final-4, sukker Emilie Steffensen, der nu har rettet sigtet ind mod den kommende sæson.

- Heldigvis er jeg stadig ung, og lægerne har sagt, at man kommer sig hurtigere og bedre, når man har min alder, så det håber jeg meget på, lyder det fra Emilie Steffensen, der har kontrakt med NFH i endnu en sæson.

Træner Jakob Larsen kan dermed se endnu en brik forsvinde inden slutspillet. Han må i forvejen undvære de korsbåndsskadede Mia Solberg Svele og Sofie Alnor, mens det også er uvist, hvornår Dione Housheer kan spille igen.

- Det er synd for "Steff" og jeg ærgrer mig på hendes vegne, men bruskskader er ikke noget, man skal spøge med, især når hun ikke er ældre, så det er vigtigt, at hun får tid til at genoptræne. Vi skal ikke forcere noget, så jeg regner ikke med hende mere i denne sæson.

  • Emilie Steffensen må se til fra sidelinjen i resten af denne sæson, da hun skal opereres for en knæskade. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

Annonce
Annonce
112

Stoppet af politiet: Bilist uden kørekort ville gratis med færgen

112

Politiet tog bilen og sigtede kvinden for et hav af forhold

Lolland

Lolland er helt i toppen: Intet sted er den grønnere

Indland

Dansk myndighed afblæser gasforsyningskrise

112

Stukket i ryggen med kniv: Nu har han meldt sig selv

Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Lolland

Skimmelsvamp sender 180 væk: De er begejstrede over løsning

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

112

Familie på gåtur fandt knogle fra Emilie Meng

Vejret

Vink farvel til sommervejr: Nu kommer regnen og blæsten

Indland

Nu er får de ældre anonym samtalelinje

Politik

S-politiker med fortid på Falster trækker sig efter "Den sorte svane"

Guldborgsund

Socialbevidst kok er ny forpagter på familiecamping

Madens Folkemøde

Hun er særdeles tilfreds: - Jeg kan slet ikke finde på noget dårligt at sige

Indland

It-forsker opfordrer Ticketmaster-brugere til at skifte kode

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Statsministeren på dobbelt-besøg på Falster

Lokal nyt

Glæder sig over flere penge til vanskeligt stillede kommuner

Udland

Brandmand mister livet i redningsaktion under sydtyske oversvømmelser

Madens Folkemøde

Kendt forfatter på lollandsk mad-mission

Erhverv

Lander millionoverskud trods vanskeligt år

Indland

Færre strande får blåt flag - ny ordning vinder indpas

Madens Folkemøde

Ø-formand ”scoutede” på folkemøde