FC Midtjylland smadrer Vejle i regnvåd affære

FCM-anfører Erik Sviatchenko kom højest på et hjørnespark og headede bolden ind i Vejles mål til stillingen 2-1. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der var ingen slinger i valsen, da FC Midtjylland fredag aften slog Vejle med 4-1 på et regnvådt MCH Arena.

FC Midtjylland kom fredag aften tilbage på sejrskurs, da holdet i silende regn slog Vejle hjemme på MCH Arena med 4-1.

Hjemmeholdet fra Herning skulle vaske midtugens 3-0-nederlag til PSV Eindhoven af sig, og det var en flok motiverede ulve, der stillede til kamp.

FCM tog teten fra start og havde nemt ved at spille sig til chancer. Gæsterne fra Vejle havde ikke samme kvalitet i spillet som hjemmeholdet og blev kun farlige i få faser af kampen.

Det var sjældent et problem for FCM at spille bolden igennem til de offensive kræfter, der det svært for Vejle.

FC Midtjylland dominerede kampen og havde efter ni minutters spil bolden i mål, men FCMs offensivspiller Gustav Isaksens mål blev underkendt for offside.

Vejle bød sig kun til en enkelt gang i første halvleg, da et afrettet skud var ved at snyde Jonas Lössl i FCM-målet.

Gustav Isaksen var efterfølgende på færde i feltet igen. Denne gang headede han bolden i mål til 1-0 på helt retfærdig vis.

Stik mod spil og chancer fik Vejle udlignet, da den kroatiske forsvarsspiller Denis Kolinger kort inde i anden halvleg sendte bolden i mål til 1-1.

1-1 stod det dog kun i få minutter, for FCM-kaptajn, Erik Sviatchenko, kom højest på et hjørnespark og headede hjemmeholdet på 2-1.

Med et kvarter igen bragte FCMs offensivspiller Anders Dreyer hjemmeholdet på 3-1, og få minutter efter flugtede australske Awer Mabil flot bolden ind til slutresultatet 4-1.

• Superliga: FC Midtjylland - Vejle Boldklub