Feyenoord-nedtur i længe ventet CL-tilbagevenden

Manchester Citys Sergio Aguero bringer de engelske gæsterne foran med 2-0 onsdag aften i Rotterdam. Foto: /ritzau/AP/Peter Dejong

En skadet Nicolai Jørgensen så til fra tribunen, da Feyenoord åbnede CL med 0-4-nederlag til Manchester City.

Den hollandske mesterklub, Feyenoord, fik en forfærdelig tilbagevenden til Champions League efter 15 års fravær.

Uden sidste sæsons topscorer, Nicolai Jørgensen, på banen åbnede Feyenoord hjemme på De Kuip gruppespillet med et 0-4-nederlag til Manchester City i gruppe F.

Allerede efter halvandet minut startede en regulær nedsmeltning, da bolden blev slået ind i panden på John Stones, der headede gæsterne på 1-0.

Inde på målstregen havde Feyenoords Tonny Vilhena alle chancer for at sparke bolden væk, men i stedet fes den mellem benene på hollænderen.

Få minutter senere øgede Sergio Agüero til 2-0 for City, inden Gabriel Jesus midtvejs i første halvleg sendte englænderne på 3-0 på Citys fjerde afslutning i samme sekvens.

Efter pausen øgede John Stones til 4-0 med sin anden hovedstødsscoring i opgøret.

En skadet Nicolai Jørgensen fulgte hele nedturen fra tribunen. Den danske landsholdsangriber bliver måske klar, når Feyenoord om to uger skal forsøge at vaske den grimme plet væk. Det sker på udebane mod Napoli.

Napolitanerne åbnede onsdag gruppe F med et nederlag på 1-2 ude mod Shakhtar Donetsk.

Det er første gang siden 2002/03-sæsonen, at Feyenoord deltager i Champions Leagues gruppespil.