Annonce
Sport

Forsvarsstyrmanden går fra borde. Team Sydhavsøerne mister stor profil

Daniel Astrup har haft en kæmpe rolle i Team Sydhavsøerne i de sidste par sæsoner, men han skifter væk fra klubben efter denne sæson. Foto: Ingrid Riis
Team Sydhavsøerne må sige farvel til Daniel Astrup efter denne sæson.

MARIBO: To profiler har overskygget alle andre i denne sæson for Team Sydhavsøerne, og nu ligger det desværre fast, at begge spillere er fortid i klubben efter denne sæson.

Målmand Oliver Larsen har for flere måneder siden annonceret et skifte til Mors-Thy, og nu står det klart, at stregspiller og forsvarsstyrmand Daniel Astrup efter fire sæsoner i Maribo, også forlader Team Sydhavsøerne efter denne sæson.

Han kom til Team Sydhavsøerne fra Nordsjælland i 2019 under daværende træner Ian Marko Fog, og har især i de to seneste sæsoner udviklet sig til en absolut nøglespiller i begge ender af banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Daniel Astrup spiller således sin sidste hjemmekamp i aften, når HØJ kommer på besøg, og sammen med Oliver Larsen, skal han have den obligatoriske buket blomster inden kampen, som tak for tro tjeneste.

Betyder meget

- Det bliver specielt. Nu har jeg næsten spillet 100 kampe i den røde trøje og det betyder rigtig meget for mig, så det bliver meget specielt, når jeg løber på banen i aften, siger Daniel Astrup, der har valgt en anden klub for den kommende sæson. En mulighed han havde, på trods af, at han for et år siden underskrev en ny to-årig aftale. Men der var en klausul, der gjorde, at den kunne opsiges efter det første år, og det har Daniel Astrup benyttet sig af.

- Det er ikke et fravalg af Team Sydhavsøerne, hvor jeg har været rigtig glad for at være, men et tilvalg af noget andet. Jeg følte at den mulighed, der bød sig, var så spændende, at jeg nød til at forfølge den. Jeg har lyst til at udfordre mig på en anden måde, og det er derfor, at jeg valgt, som jeg har gjort, siger Daniel Astrup, der ikke vil afsløre, hvor karrieren fortsætter henne, men hans nye klub forventes at offentliggøre tilgangen af stregspilleren i den kommende uge.

Folketidende erfarer dog, at der er tale om en udenlandsk klub.

Daniel Astrup er glad for de snart fire sæsoner, han opnåede i Team Sydhavsøerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Enorm udvikling

- Jeg har udviklet mig enormt, ikke mindst i mit angrebsspil, og jeg er ekstremt taknemmelig over de trænere jeg har haft, og den tillid de har vist mig. Men jeg vil også gerne fremhæve den gruppe spillere, vi har været. Det er en flok rigtig gode drenge, og det betyder bare ekstremt meget, at vi har det godt med hinanden, når der skal præsteres på banen. Især i denne sæson har vi virkelig været under pres med mange skader, og der er der bare kommet andre ind og løftet opgaven. Derfor evaluerer jeg også sæsonen mega positivt, lyder det fra Daniel Astrup, der ærgrer sig over en ting, han aldrig opnåede i Team Sydhavsøerne.

- Det havde da været ekstremt sjovt at rykke op i Håndboldligaen, og jeg ærgrer mig da stadig over, at det ikke lykkedes. Men vi havde den største chance sidste år, og måtte også erkende, at Lemvig-Thyborøn var klart bedre i oprykningskampene. Hvis vi skulle have taget den oprykning, skulle vi have vundet rækken i sidste sæson, smiler Daniel Astrup, der vil gøre alt for at slutte ordentligt af.

- Vi har stadig en teoretisk chance for at komme i oprykningsspillet, og den forfølger vi til sidste fløjt. Vi vil rigtig gerne drille HØJ i aften, og stikke en kæp i hjulet på dem.

  • TSØ-Vendsyssel-25 (2)
    Daniel Astrup har haft en kæmpe rolle i Team Sydhavsøerne i de sidste par sæsoner, men han skifter væk fra klubben efter denne sæson. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Annonce
Annonce
Lolland

Overraskende drejning i babydrabssagen: Er bange for faderen

Lolland

Slog togfører flere gange i ansigtet og ragede på kvinde

Renovation

Gem dem til genbrug: Kan hjælpe børn og unge

Indland

87 procent stemte ja til offentlig overenskomst

Guldborgsund

Nu skyder teltene op: Dølle-formand frygter én ting

Lolland

Kurt standsede bilen og skyndte sig ud: - Hernede går vi meget op i storken

Guldborgsund

Stor interesse for over 250 år gammel bygning

Vejr

En uge med blandet vejr: Forårsvarmen holder sig væk

Lolland

Tre års kamp for en købmandsbutik: Nu mangler de kun én afgørende brik

Erhverv

Forbud mod snus og nikotinposer på jobbet breder sig og giver dilemmaer

Guldborgsund

Blodrøde tal: Stort millionunderskud hos lokale spisesteder

Sport

Ærlig keeper efter drop: - Det er bare piv elendigt

112

Her er forældrenes forklaring om den skæbnesvangre dag i babydrabssagen

Sport

Ny stor lussing til forsvarsløse Bjørne

Sport

Dommerfejl irriterer Rune efter nederlag

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Vågen sommerfugleekspert forhindrede forurening

Femern

Stort skridt: Nu er den under vand

Indland

Hjemsendt forsvarschef truer med søgsmål mod ministerium

Indland

OK køber halvdelen af kriseramte Coop: Det kommer det til at betyde

Guldborgsund

Efter flere års venten: Nu sker der noget med havnefronten

Lolland

Vil du eje “Smålandshavet”? Nu er den sat til salg

Guldborgsund

Voldsomme skader: Så mange millioner skal kommunen betale