Forvandlet Brøndby nærmer sig bronze

Ousman Jallow og Jan Kristiansen scorede målene for Brøndby, der slog AaB med 2-0. Med sejren nærmer Brøndby sig sæsonens målsætning om bronze.

Brøndby nærmer sig med hastige skridt den tredjeplads i SAS Ligaen, der var målsætningen inden sæsonen.

Søndag blev AaB nedlagt med 2-0 af træner Henrik Jensens mandskab, der i øjeblikket ligner et af fortidens vinderhold. Brøndby-spillerne optrådte med stor selvtillid, energi og var nordjyderne overlegne overalt på banen.

Ousman Jallow og Jan Kristiansen scorede målene i sejren, der med endnu mere Brøndby-præcision kunne være blevet to-tre gange større.

Brøndby producerede således den ene store målchance efter den anden. Før pausen var der tale om gennemspillede angreb, mens Ousman Jallows scoring i første halvlegs sidste minut betød, at de gulblusede satsede på kontraangreb i anden halvleg.

Efter et massivt pres, hvor først Jan Kristiansen forsøgte sig med et skud, så fulgte Jallow op på riposten og scorede til 1-0. Målet til 2-0 efter en time faldt efter et hjørnespark, hvor Kristiansen bankede bolden i mål til vedvarende bifald fra de 14.447 tilskuere.

Det er efterhånden lang tid siden, at stemningen på Brøndby Stadion har været så god - måske fordi supporterne kan ane de bronzemedaljer, der for få uger siden var meget langt væk. Efter fyringen af Kent Nielsen i slutningen af marts har holdet med Henrik Jensen som træner optjent 20 point i 10 kampe, hvilket har givet holdet en optur i tabellen.

Esbjerg indtager fortsat SAS Ligaens tredjeplads, men blot på grund af en bedre målscore end Brøndby. Brøndby gæster i sidste spillerunde Randers FC, mens Esbjerg tager imod FC Nordsjælland.

Tredjepladsen er ekstra vigtig, fordi den giver adgang til næste sæsons Europa League-kvalifikation.

Mulle i ekstase efter mirakelsejr: - Afskriv aldrig NFH

Ærlig cheftræner: - En pinlig ydmygelse

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt