Frederik Andersen indkasserer seks mål og vinder i NHL

Toronto Maple Leafs-keeper Frederik Andersen (31) greb i denne situation pucken i kampen mod Carolina Hurricanes, men der gik også en del mål ind bag den danske landsholdsspiller. Foto: John E. Sokolowski/Ritzau Scanpix

I en målrig NHL-kamp blev der scoret seks gange mod Frederik Andersen, hvis hold alligevel endte med at vinde.

Frederik Andersen havde en begivenhedsrig lillejuleaften i NHL, da han sammen med Toronto Maple Leafs var med til at vinde 8-6 over Carolina Hurricanes.

Ishockeykampen var et rent målshow, som bølgede frem og tilbage med skiftende føringer.

Frederik Andersen diskede op med flere gode redninger i løbet af kampen, selv om han også indkasserede seks mål.

Toronto Maple Leafs indledte kampen bedst og kom foran 3-0 lidt over fem minutter inde i første periode.

Det fik Carolina Hurricanes til at flå den canadiske keeper James Reimer ud. Ind kom i stedet den tjekkiske keeper Petr Mrazek.

Og det hjalp til at begynde med.

Udeholdet scorede nemlig fem ubesvarede mål i resten af første og i hele anden periode og vendte dermed 0-3 til en 5-3-føring.

I starten af tredje periode reducerede målfarlige Auston Matthews til 4-5 for hjemmeholdet, men få minutter senere lå pucken igen bag Frederik Andersen.

Foran 6-4 med ni minutter tilbage gik det dog helt i opløsning for Carolina Hurricanes, som indkasserede tre mål på under et minut.

Og så var det Toronto Maple Leafs, som var foran med 7-6. Mitchell Marner scorede to gange og lavede en assist på de gyldne 59 sekunder.

Til slut scorede hjemmeholdet i et tomt bur til slutresultatet 8-6, da Carolina Hurricanes satsede for at fremtvinge en udligning.

Frederik Andersen stod trods cifrene i perioder en god kamp for hjemmeholdet. Blandt andet leverede han en flot dobbeltredning

Danskeren blev noteret for 34 redninger i en underholdende kamp, hvor begge hold tillod mange chancer og skudforsøg.

Det var Toronto Maple Leafs' femte sejr i træk i NHL, og holdet har fortsat en god chance for at tage en plads i slutspillet.

Endnu bedre ser det ud for Washington Capitals med Lars Eller. Holdet fører ligaen, selv om det natten til tirsdag blev til et nederlag på 3-7 til Boston Bruins. Lars Eller reducerede i tredje periode til 2-5.

Columbus Blue Jackets spillede sin første kamp, siden Oliver Bjorkstrand blev skadet i en kamp mod New Jersey Devils lørdag.

Trods fraværet af danskeren, som er blandt holdets mest scorende hidtil i sæsonen, vandt Blue Jackets 3-2 over New York Islanders. Det er holdets femte sejr på stribe.

Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets derimod tabte 2-6 til Montreal Canadiens. Danskeren havde tre skudforsøg, i de godt 14 minutter han var på isen.

• NHL: Carolina Hurricanes at Toronto Maple Leafs