Frem overvandt chokstart

Sakskøbingenserne fuldendte deres fantastiske efterår med sjette hjemmesejr på stribe. Frem vandt 4-2 over Fjordager.

Frem fik en dukkert efter tre minutter. Gæsterne fra Fjordager udnyttede et boldtab på midten af banen til et lynsnapt kontrastød ved angriberen Claus Ishøj, der kom alene mod målmand Lars Justesen og scorede sikkert.

Målet fik gæsterne til at stille sig ultralangt tilbage på banen. Frem sad tungt på spillet og kom også til tre-fire gode muligheder, men den sidste gennemslagskraft manglede i den første time.

Martin Lohse var som så ofte før manden, der kunne vende begivenhedernes gang. Han udlignede efter 62 minutter på forarbejde af Henrik Strømberg, og fem minutter senere gjorde han det til 2-1 med et skud fra feltkanten.

Lillebror Nikolaj Lohse øgede til 3-1. Han erobrede bolden fra forsvareren Christian Terkelsen med en aggressiv tackling og udplacerede sikkert målmand Jakob Mehl. Det lignede afgørelsen, men seks minutter før tid reducerede Fjordagers Jesper Rasmussen med et langskudsdrøn fra 25 meters afstand.

Den sidste af mange scoringer på Sakskøbing Stadion i dette efterår faldt to minutter før tid, da 18-årige Lucas Christensen fik serveret en let scoring af Nikolaj Lohse.

Med sejren går Frem Sakskøbing på vinterpause på en oprykningsplads i Danmarksserien.