Annonce
Sport

Godt humør inden ny kamp

Cheftræner Claus Jensen (th) og assisterende træner Jan Jacobsen skal igen i aften sætte Nykøbing FC op til en ny stor præstation i udekampen mod Hvidovre. Foto: Claus Hansen

Nykøbing FC har fået selvtillid efter sejren over HB Køge i lørdags.

NYKØBING Smilene var store i lørdags, da Nykøbing FC på ovebevisende vis hentede sæsonens første sejr i 1. division, da HB Køge blev slået 3-1 hjemme i Lollands Bank Park i Nykøbing.

Humøret var bestemt ikke blevet dårligere, da spillertruppen mødte ind til træning i går formiddags til trods for, at regnen indimellem silede ned over Østre Allé, hvor NFC i larmen til det nye klubhusbyggeri lige ved siden af træningsbanen forberedte sig til aftenens kamp mod Hvidovre.

Positiv stemning

- Sådan er det jo, når man vinder fodboldkampe. Det giver altid en positiv stemning, lyder det fra en storsmilende cheftræner Claus Jensen, der også er meget tilfreds med den måde, sejren mod HB Køge kom i hus på.

- Det var fuldt fortjent. Det var en stærk præstation af os, hvor vi lykkedes med rigtig meget af det, vi gerne ville. Vi stod kompakt og vores pres var rigtig godt igennem hele kampen.

- Det kan man også se på vores bolderobringer, hvor vi scorer to mål efter erobringer på midten, konstaterede Claus Jensen, efter han har fået de sidste taktiske justeringer på plads til mandagstræningen.

Nykøbing FC og Hvidovre spiller normalt meget tætte kampe, og den i aften bliver ingen undtagelse ifølge Claus Jensen, der har et godt kendskab til Hvidovre-træner Per Frandsen efter deres fælles fortid som spillere i engelsk fodbold.

- Han er en dygtig træner og har et hold, der har spillet sammen i lang tid, ligesom vi selv har, så der er næppe ret meget, der kan overraske modparten, mener Claus Jensen, der har respekt for Hvidovre og deres kerne af rutinerede spillere som Kim Aabech og Martin Spelmann, der har masser af Superliga-kampe i bagagen.

- Det er modent hold og et voksent hold, der ved præcis, hvad der skal for at vinde kampene, lyder det fra Claus Jensen, der er fuld af optimisme før aftenens kamp.

- Vi står lige præcis, hvor vi gerne vil stå lige nu med en trup uden skader, hvor alle er i kampform, så det kan faktisk ikke være meget bedre.

Også forsvarsspilleren Andreas Holm, der er udset til at få en stor rolle, er med igen efter en knæskade. Han fik de sidste minutter i lørdags mod HB Køge, men om han er med i startopstillingen, vil Claus Jensen vanen tro ikke ud med.

- Men jeg gør da mig nogle overvejelser også i forhold til det hårde kampprogram, vi har lige for tiden med fire kampe på 13 dage, så der bliver brug for hele truppen, lyder det fra cheftræneren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Side om side i tabellen

Det er to hold, der ligger side om side i tabellen med Hvidovre på fjerdepladsen med syv point for to sejre og en uafgjort, mens NFC har en sejr og to uafgjorte og en samlet femteplads i 1. division at prale med efter de første fire runder.

Hvidovre må undvære forsvarsspilleren Matti Bøge Olsen, der blev udvist senest mod Fredericia, mens NFC's first team-coach Brian Rasmussen afsoner den sidste af to karantænedage efter sin udvisning i Vendsyssel.

Der er kampstart på Pro Ventilation Arena i Hvidovre i aften kl. 19:00, og Radio SydhavsØerne sender direkte fra opgøret.

  • Cheftræner Claus Jensen (th) og assisterende træner Jan Jacobsen skal igen i aften sætte Nykøbing FC op til en ny stor præstation i udekampen mod Hvidovre. Foto: Claus Hansen
Annonce
Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser vidner til endnu en brand

112

Stoppet af politiet: Bilist uden kørekort ville gratis med færgen

112

Smadrede rude og blev kørt direkte i fængsel

Indland

Dansk myndighed afblæser gasforsyningskrise

112

Politiet tog bilen og sigtede kvinden for et hav af forhold

Lolland

Lolland er helt i toppen: Intet sted er den grønnere

112

Stukket i ryggen med kniv: Nu har han meldt sig selv

Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

112

Familie på gåtur fandt knogle fra Emilie Meng

Vejret

Vink farvel til sommervejr: Nu kommer regnen og blæsten

Indland

Nu er får de ældre anonym samtalelinje

Lolland

Skimmelsvamp sender 180 væk: De er begejstrede over løsning

Politik

S-politiker med fortid på Falster trækker sig efter "Den sorte svane"

Indland

It-forsker opfordrer Ticketmaster-brugere til at skifte kode

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Socialbevidst kok er ny forpagter på familiecamping

Madens Folkemøde

Hun er særdeles tilfreds: - Jeg kan slet ikke finde på noget dårligt at sige

Udland

Brandmand mister livet i redningsaktion under sydtyske oversvømmelser

Lokal nyt

Glæder sig over flere penge til vanskeligt stillede kommuner

Guldborgsund

Statsministeren på dobbelt-besøg på Falster

Indland

Færre strande får blåt flag - ny ordning vinder indpas

Madens Folkemøde

Kendt forfatter på lollandsk mad-mission