GOG fortsætter ujævn stime og taber igen

GOG-træner Nicolej Krickau har set sit hold smide en del point i ligaen på det seneste. (Arkivfoto) Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Sønderjyske tog onsdag en komfortabel sejr over GOG, det fynske topholds tredje nederlag i seks ligakampe.

GOG fortsætter med at halte videre mod mesterskabsspillet i landets bedste række for herrehåndbold.

Onsdag tabte det fynske hold for tredje gang inden for de seneste seks ligakampe, da det på udebane mod Sønderjyske endte 28-32.

Nederlaget førte til, at GOG blev indhentet i toppen, da Aalborg Håndbold senere onsdag slog Skjern efter en imponerende slutspurt.

Aalborgenserne var således bagud med fire mål med ti minutter tilbage, men vendte kampen på hovedet og vandt 32-29.

Det betyder, at både Aalborg og GOG nu har 37 point. Nordjyderne - som har spillet en kamp mere end GOG - tager dog førstepladsen grundet en bedre indbyrdes statistik.

Aalborg og GOG mangler at spille henholdsvis to og tre kampe i grundspillet, inden jagten på guldmedaljerne intensiveres i mesterskabsspillet.

Her bliver Sønderjyske en af modstanderne. Med sejren over GOG onsdag kom holdet op på 29 point på fjerdepladsen.

Sønderjyske og GOG fulgtes ad til at starte med. Cirka halvvejs i første halvleg begyndte hjemmeholdet så at trække lidt fra, så der ved pausen stod 17-14.

Som anden halvleg skred frem, så det ud til at ende med en mindre øretæve til GOG.

Sønderjyske var foran 29-22 med cirka ti minutter tilbage, inden GOG altså til sidst fik pyntet lidt på resultatet.

Kampen om de sidste pladser i mesterskabsspillet blev desuden åbnet yderligere onsdag.

Top-8 får plads i det sjove selskab, og KIF Kolding på ottendepladsen tabte noget overraskende til bundholdet TMS Ringsted.

Samtidig vandt Ribe-Esbjerg, der nu ligger nummer ni, over Århus Håndbold. Det betyder, at Ribe-Esbjerg og Fredericia, der ligger på tiendepladsen, med 20 point nu begge har tre point op til Kolding.

TTH Holstebro og Bjerringbro-Silkeborg (BSH) tog sikre sejre onsdag, da henholdsvis Lemvig-Thyborøn og Mors-Thy begge blev slået med seks mål.

TTH og BSH ligger på tredje- og femtepladsen og er sikre på at komme med i mesterskabsspillet.

• Herrehåndbold: GOG - Aalborg Håndbold