GOG lider nyt nederlag i returkamp og er færdig i Europa

Aaron Mensing endte som GOG-topscorer onsdag aften med XX scoringer. (Arkivfoto). Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
GOG er færdig i Europa efter et 28-33-nederlag til Kielce. Samlet vandt polakkerne 66-53 over de to opgør.

Opgaven var på forhånd tæt på umulig for GOG, der i håndboldens Champions League onsdag aften på udebane skulle forsøge at indhente et otte måls forspring på polske Kielce fra den første kamp i sidste uge.

GOG var aldrig tæt på at lave comebacket i returkampen, som blev tabt 28-33 i Polen.

Præcis som i det første opgør havde fynboerne store problemer med Kielces målmænd, Andreas Wolff og Sandro Mestric, der endte kampen med 19 redninger.

Med et samlet nederlag på 53-66 over to kampe er det fynske mandskab dermed færdig i Europa i denne sæson.

Fynboerne fik ellers en god start på kampen onsdag aften. Særligt GOG's defensiv og Tobias Thulin i målet gjorde det godt i indledningen, hvor det danske mandskab kom foran.

Efter ti minutter kom polakkerne dog i gang.

Kielces tyske målvogter Andreas Wolff voldte fynboerne store problemer i første halvleg.

Thulin i GOG-målet fortsatte dog ligeledes det gode spil, hvilket var med til at holde fynboerne inde i kampen.

Syv redninger stod Thulin for i første halvleg, men svenskeren blev overstrålet af Wolff i det polske mål. Han leverede ti redninger i den første del af kampen.

Det var den primære årsag til, at polakkerne gik til pause med en føring på fire mål.

I anden halvleg spillede de to hold lige op mod hinanden, hvilket betød, at GOG hele tiden haltede tre-fire mål efter polakkerne.

Den spanske profil Alex Dujshebaev var i hopla for Kielce og endte på syv scoringer, mens Aaron Mensing også gjorde en god figur for GOG med seks mål.

Som kampen nærmede sig afslutningen faldt intensiteten kraftigt hos mandskaberne, der begge gav spilletid til flere reserver.

Aalborg Håndbold er det eneste tilbageværende danske islæt i Champions League, men nordjyderne er oversidder i denne runde og møder vinderen af den ungarske duel mellem Pick Szeged og Veszprem i sin kvartfinale.

Veszprem vandt det første opgør med syv mål og spiller torsdag på hjemmebane i returkampen.

• CL Men''s Handball: GOG - Industria Kielce