Håndbold: FC Midtjylland vinder Cup Winners Cup

Det blev til dansk sejr i Cup Winners Cup, da FC Midtjylland hjemme bankede franske Fleury Loiret i finalen.

FC Midtjyllands håndboldkvinder levede op til favoritværdigheden i returkampen i Cup Winners Cup-finalen mod franske Fleury Loiret.

Det danske hold skulle hente et nederlag på et enkelt mål fra det første opgør i Frankrig, og den mission blev aldrig et problem.

Sejren endte på 24-19 i Ikast, og den samlede sejr lød på 46-42.

Med et stærkt kollektiv trak FCM stille og roligt fra gennem hele kampen, og især efter pausen viste jyderne, at der var mindst et niveau mellem de to hold i kvalitet.

20 minutter før tid bragte en stærkt spillende Sabina Jacobsen FCM i front med 19-11 med sin femte scoring på fem forsøg, og spændingen i opgøret var væk.

Samtidig leverede Sabine Englert i FCM-målet den ene redning efter den anden, og modløsheden blev mere og mere udtalt hos de frustrerede franskmænd. Englert endte med en redningsprocent helt oppe omkring 50.

Med sejren i hus skiftede træner Helle Thomsen flittigt ud for at lade alle deltage i festen, men det gjorde ikke det store ved måltavlen, hvor danskerne fastholdt en klar føring.

Trods sjusk og afbrændere i slutminutterne, der gav franskmændene lidt kosmetiske reduceringer, endte sejren på 24-19, og dermed vinder FC Midtjylland finalen med samlet fire mål over to kampe.

Sabina Jacobsen endte som topscorer for hjemmeholdet med seks mål.

Så er det officielt: René Holten Poulsen når sit store mål

Trods øretæve: Tror stadig på guld til NFH