Annonce
Sport

Hård kamp mellem øst og vest

Der bliver hård kamp mellem FC Nakskov og Nykøbing FC om en plads i Sjællandsseriens oprykningsspil. Her er det falstringernes Milas Schwensen (rød) i en tæt duel med Lucas Brix Christiansen fra de to klubbers indbyrdes møde i efteråret. Foto: Ingrid Riis

Sjællandserien ændret til op- og nedrykningsspil.

LOLLAND-FALSTER Sjællandsserien bliver ikke færdigafviklet i sin nuværende form med en ude- og hjemmekamp mod samtlige modstandere.

DBU Sjællands bestyrelse har besluttet at afvikle turneringen med et op- og nedrykningsspil, når de to og for enkelte hold tre udsatte spillerunder fra efterårsturneringen er afsluttet og alle har mødt hinanden en enkelt gang.

Derefter splittes turneringen, så de syv bedste hold kæmper om oprykning til Danmarksserien, mens nummer otte til 14 kæmper for at undgå nedrykning.

- En afvikling af turneringen efter den oprindeligt planlagte turneringsstruktur ville føre til et så hårdt sammenpresset kampprogram, at det blandt andet ville give en øget risiko for skader, hedder det i begrundelsen fra DBU Sjælland.

De manglende spillerrunder fra efteråret skal afvikles i perioden 16.-24. april, og derefter lægges den nye turnering, hvor alle hold tager deres tilspillede point og målscore med over.

Et kig på den nuværende stilling i Sjællandsserien afslører, at FC Nakskov står med de bedste kort på hånden af de lokale mandskaber for at snige sig med i oprykningsspillet.

Vestlollikkerne, der ligger på syvendepladsen med 16 point, har som et af kun to hold tre kampe i hånden mod Haslev, Næstved og Slagelse.

- Det er tre hårde kampe, men vi vil da meget gerne med i oprykningsspillet, understreger FC Nakskov-træner Lasse Nagel.

Nykøbing FC har ligeledes har 16 point på den forkerte side af "stregen", og falstringerne mangler at møde Ringsted og Nordfalster, inden turneringen bliver delt op.

- Vi går benhårdt efter oprykningsspillet, siger NFC-træner Jesper Edvardsen, der er glad for, at der er kommet en afklaring på, hvad der spilles om i foråret, og hvornår man forhåbentligt kan komme i gang med at spille kampe igen.

Hård kamp om nedrykning

De øvrige tre lokale hold i Sjællandsserien Nordfalster, Væggerløse og Listrup skal alle indstille sig på at kæmpe for at undgå nedrykning, og det kommer ikke som den store overraskelse for nogen af dem.

Listrup indtager næstsidstepladsen, og træner Morten "Molle" Christensen skal i kamp mod Væggerløse og Solrød, inden nedrykningsspillet venter.

- Det vidste vi jo godt ville blive sådan. Jeg glæder mig bare over, at vi skal møde hold i nedrykningsspillet, som vi forhåbentlig kan matche, siger Listrup-træneren.

Nordfalster mangler Nykøbing FC og Slagelse og indtager tiendepladsen, så for den nye træner Daniel Hartmann kommer det også til at hedde nedrykningsspil.

- Det er godt med en udmelding, men jeg mangler stadig det pressemøde fra Mette Frederiksen, der giver grønt lys til, at vi kan spille kampe, påpeger Daniel Hartmann med henvisning til det forsamlingsloft på 25, der stadig gælder og gør 11-mandskampe umulige i øjebllikket.

Væggerløse har gode muligheder for at tage flere point med over i nedrykningsspillet end de seks, de står noteret for, da de mangler Listrup og Køge, der ligger på sidstepladsen.

- Det er den bedste løsning for alle parter, vurderer Væggerløsetræner Jesper Nielsen.

  • Der bliver hård kamp mellem FC Nakskov og Nykøbing FC om en plads i Sjællandsseriens oprykningsspil. Her er det falstringernes Milas Schwensen (rød) i en tæt duel med Lucas Brix Christiansen fra de to klubbers indbyrdes møde i efteråret. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

Annonce
Annonce
112

Stoppet af politiet: Bilist uden kørekort ville gratis med færgen

112

Politiet tog bilen og sigtede kvinden for et hav af forhold

112

Smadrede rude og blev kørt direkte i fængsel

Indland

Dansk myndighed afblæser gasforsyningskrise

112

Stukket i ryggen med kniv: Nu har han meldt sig selv

Lolland

Lolland er helt i toppen: Intet sted er den grønnere

Lolland

Skimmelsvamp sender 180 væk: De er begejstrede over løsning

Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

112

Familie på gåtur fandt knogle fra Emilie Meng

Vejret

Vink farvel til sommervejr: Nu kommer regnen og blæsten

Indland

Nu er får de ældre anonym samtalelinje

Guldborgsund

Socialbevidst kok er ny forpagter på familiecamping

Politik

S-politiker med fortid på Falster trækker sig efter "Den sorte svane"

Indland

It-forsker opfordrer Ticketmaster-brugere til at skifte kode

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Statsministeren på dobbelt-besøg på Falster

Madens Folkemøde

Hun er særdeles tilfreds: - Jeg kan slet ikke finde på noget dårligt at sige

Udland

Brandmand mister livet i redningsaktion under sydtyske oversvømmelser

Lokal nyt

Glæder sig over flere penge til vanskeligt stillede kommuner

Erhverv

Lander millionoverskud trods vanskeligt år

Madens Folkemøde

Kendt forfatter på lollandsk mad-mission

Indland

Færre strande får blåt flag - ny ordning vinder indpas