Harder lyner igen og hjælper Chelsea tæt på mesterskab

Chelsea fejrer Pernille Harders scoring til 2-0 i sejren over West Ham. Foto: Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Pernille Harder scorede sit femte mål i fire kampe, da Chelsea strøg til tops med 4-0 hos West Ham.

Efter en længere skadespause er Pernille Harder kommet stærkt tilbage for klubholdet Chelsea, som hun onsdag hjalp til tops i Women's Super League.

Landsholdsanføreren scorede til 2-0 i 4-0-sejren ude over West Ham og har dermed nu scoret fem gange i sine seneste fire kampe, hvor det desuden også er blevet til tre assister.

Onsdag var hun med en meget skarp dybdebold også involveret i 1-0-målet og var generelt synlig i sine 69 minutter på banen, hvilket er meget lovende for det danske landshold inden sommerens VM-slutrunde i Australien og New Zealand.

Med sejren overtager Chelsea førstepladsen fra Manchester United. To point har London-klubben ned til rivalen med to runder tilbage af sæsonen.

Harder og Chelsea slog søndag netop Manchester United 1-0 i FA Cup-finalen og har dermed kurs mod en hjemlig double.

En sejr søndag over Arsenal og over bundholdet Reading ugen efter vil under alle omstændigheder være nok til Chelseas sjette mesterskab siden 2015.

Ind for West Ham onsdag kom Harders landsmænd Emma Snerle og Amalie Thestrup, og generelt led de fleste danskere i Women's Super League onsdag.

Everton, der trænes af Brian Sørensen, tabte med fem danskere på holdet 1-4 til Arsenal, der havde Katrine Kühl som indskifter efter 54 minutter.