Hertha Berlin protesterer: Vil have omkamp

Hertha Berlin agter at forfølge alle chancer for at få en omkamp mod Fortuna Düsseldorf om en plads i Bundesligaen.

Hovedstadsklubben fik mandag en protest afvist af det tyske fodboldforbund, DFB, som blev indgivet, fordi Fortunas hjemmepublikum invaderede banen, inden den sidste af to playoff-kampe var fløjtet af.

Hertha Berlins talsmand, Christoph Schickhardt, fortæller til DPA, at klubben vil indgive en klage over DFB's beslutning. DFB kaldte i sin afvisning protesten for "grundløs".

- Det er ikke en forklaring, vi kan acceptere, siger Schickhardt.

Fortuna Düsseldorf, der har danske Ken Ilsø i truppen, vandt 2-1 på udebane over Hertha. Få dage senere løb hundredvis af klubbens tilskuere ind på banen i returkampen, da de troede, at opgøret var endt 2-2.

Men kampen var endnu ikke afblæst, og spillerne måtte ned i omklædningsrummet, mens tilskuerne blev gennet væk fra banen.

21 minutter senere blev de sidste 93 sekunder af kampen spillet - uden at det førte til yderligere scoringer.

DFB mener ifølge mandagens dom, at publikums indtagelse af banen var "positiv" - sandsynligvis fordi publikum var glade. Men det vækker ikke forståelse hos Hertha Berlins talsmand.

- Skal der så dø folk? De, der først klatrede over hegnet og ind på banen, var ikke børn, siger Christoph Schickhardt.

Mulle i ekstase efter mirakelsejr: - Afskriv aldrig NFH

Ærlig cheftræner: - En pinlig ydmygelse

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt