Hjulmands Mainz smider sejr - Vestergaard sikrer point

Kasper Hjulmand var tæt på sin tredje sejr i træk, mens Jannik Vestergaard reddede et point til Hoffenheim.

Kasper Hjulmand var tirsdag aften otte minutter fra at hente sin tredje sejr i træk i Bundesligaen.

En sen udligning fra Eintracht Frankfurt betød dog, at den danske Mainz-træner måtte tage til takke med 2-2 på udebane.

Jonas Hofmann og Shinji Okazaki sørgede med sene scoringer i første halvleg for, at Mainz så ud til at gå til pause foran 2-0, men kort før pausen fik Alexander Meyer reduceret for Frankfurt.

Efter 82 minutters spil sørgede Haris Seferovic for 2-2-udligningen, som betyder, at Mainz har ni point efter fem kampe. Klubben er ubesejret i ligaen.

Jannik Vestergaard blev den store helt for Hoffenheim, da klubben spillede 3-3 hjemme mod Freiburg.

Den danske forsvarsspiller scorede kampens sidste mål i dommerens tillægsminutter.

Hoffenheim har ni point på andenpladsen, som klubben deler med Mainz.

De regerende mestre, Bayern München, er nyt tophold, efter at klubben sendte den store overraskelse, Paderborn, tilbage til virkeligheden efter en eventyrlig start på Bundesligaen.

Oprykkeren, der var tophold før tirsdagens kampe, blev sendt hjem fra Allianz Arena i München med et nederlag på 0-4.

Mario Götze og Robert Lewandowski scorede for hjemmeholdet inden for det første kvarter. I det sidste kvarter kom Mario Götze for måltavlen for anden gang, mens Thomas Müller afsluttede festen.

Danske Pierre-Emile Højbjerg kom på banen for Bayern München, da der resterede 10 minutter.

Mestrene topper Bundesligaen med 11 point.

Paderborn indtager fjerdepladsen med otte point trods den store lussing i München.

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Timelang kø: Nu har Dølle truffet en beslutning

Nu ryster Dølle igen: 1600 damer går fest-amok!

Ødelæggende vejr skaber problemer: Dølle kæmper for farbart marked

Ørkenens døtre og Mario Sisters glæder sig: - Vi har varmet lidt op hjemmefra

Musikken sætter gang i festen: - Vi kommer fra Døllefjelde-Musse ...

Siden 1980: Preben har aldrig misset et eneste Dølle