Annonce
Sport

Hvad kan NFH uden Mulle?

Det bliver svenske Angelica Wallén (med bolden), der primært skal afløse den skadesramte Kristina "Mulle" Kristiansen i aftenens hjemmekamp mod Ajax. Foto: Ingrid Riis

Bundholdet Ajax besøger Power Arena fredag aften.

Hvor står NFH uden den altoverskyggende angrebsstrateg Kristina "Mulle" Kristiansen? Det får vi måske svaret på i aften, når NFH møder bundholdet Ajax.

Den lille hurtige playmaker sidder på tilskuerpladserne med gips om sin brækkede hånd fem uger endnu, efter at hun var uheldig i seneste kamp mod TTH Holstebro, hvor hun bankede hånden ind i en modstander efter en skudafvikling.

Siden debuten i august 2015 har "Mulle" spillede samtlige NFH-kampe, og hendes manglende tilstedeværelse har givet træner Jakob Larsen hovedbrud før aftenens kamp.

- Jeg ved jo ganske enkelt ikke, hvor vi står henne, for vi har aldrig prøvet det før, kommer det hudløst ærligt fra cheftræneren, der - siden spillerne kom hjem fra deres respektive landsholdsopgaver rundt om i Europa i mandags - har trænet intenst på at løse problemet, da spillerne ikke har været samlet, siden "Mulle" blev skadet.

Wallén skal afløse

- Det bliver primært Angelica Wallén, der skal overtage "Mulle"s rolle både i angrebet og kontraspillet, afslører Jakob Larsen, der er sikker på, at svenskeren kan løse opgaven, men om hun kan klare det i samtlige 60 minutter, samtidig med at hun skal stå i forsvaret, er Jakob Larsen i tvivl om.

- Så bruger vi vores super-vikar Emilie Westberg på playmakerpositionen, når Wallén skal have en pause, siger Jakob Larsen, der skal have noget af et puslespil til at gå op, da Emilie Westberg også skal vikariere på stregen når Anna Lagerquist løber tør for kræfter.

- Det er et stort ressourcespørgsmål, som vi skal bruge kampen i aften på at se, hvordan vi løser bedst, for med "Mulle"s skade er vi jo en spiller mindre, lyder det fra Jakob Larsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ajax skal besejres

Men selv uden "Mulle" så er aftenenes opgave mod Ajax fra den absolut nederste halvdel af Håndboldligaen en kamp, NFH skal vinde, pointerer Jakob Larsen.

- Selvfølgelig skal vi det. Det er hævet over enhver tvivl, slår Jakob Larsen fast.

Københavnerne har endnu ikke høstet point i sæsonen men har også haft et på papiret svært program. Det er dog værd at bemærke, at de ikke har tabt specielt stort, selv når der har stået tophold som København (19-24) og Herning-Ikast (23-26) på menuen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Voller tilbage

Profilen er den tidligere NFH-spiller Cecilie Voller, der efter et enkelt år hos tyske Bietigheim er vendt tilbage til Ajax, som hun var med til at rykke op i Håndboldligaen i forrige sæson.

Holdet tæller også fløjspilleren Nadia Kongsted, der i NFH's mesterskabssæson havde en yderst marginal rolle for falstringerne.

- Det er et hold, der har bygget på sit spil, efter de rykkede op sidste år, og det bliver ikke en kamp som mod de øvrige bundhold, hvor vi har vundet kæmpestort, forudser Jakob Larsen før aftenens opgør, der fløjtes op kl. 19:30 i Power Arena.

  • Det bliver svenske Angelica Wallén (med bolden), der primært skal afløse den skadesramte Kristina "Mulle" Kristiansen i aftenens hjemmekamp mod Ajax. Foto: Ingrid Riis
Annonce
Sport

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Sport

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Annonce
Annonce
Lolland

Vil af med sine apoteker: - Vi har ikke holdt ferie i 10 år

Nykøbing

Slap A' for en fest: - Det var én stor overraskelse

Lolland-Falster

Opdaget i supermarkedet: Butikstyv gik ud med mayonnaise under armen

Lolland

Skolekritik: Der er brug for økonomisk støtte

Trafik

Var totalt spærret: Gaffeltruck væltet på motorvejen

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Femern

Den første er færdig: Vigtigt skridt i kæmpe-byggeri

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb

Lolland

Flest i landet: Så mange dumper dansk og matematik på Lolland

Vejret

DMI: Mandag bliver våd, men så kommer forårssolen

Dølle

Masser af kontroller på vejene ved Dølle: Her er politiets status

Indland

DSB varsler forsinkelser og aflyste tog mandag morgen

Indland

Notat afslører stor forskel på adgang til behandling med ny kræftmedicin

Annonce
Annonce
Lolland

Kritik af Lollands skolevæsen: Kommunen ser med stor alvor på det

Guldborgsund

Gert gennemførte sit monster-projekt

Kultur

Grøn melder udsolgt i halvdelen af årets koncertbyer

Dølle

Benhårde Berit trods stenkast: Det er jeg altså ikke bange for

Dølle

12 Dølle-gæster måtte have hjælp: Fire bragt til sygehuset

Guldborgsund

Koster 26 millioner årligt: - Det er åbenlyst uretfærdigt

Lolland

Så er foråret skudt i gang