Indskiftet Harry Kane laver hattrick mod slovensk miniput

Harry Kane scorede tre mål på tyve minutter, da Tottenham torsdag aften slog NS Mura med 5-1 i holdenes Conference League-opgør. Foto: Matt Dunham/Ritzau Scanpix

Tottenham ligger på førstepladsen i holdets Conference League-gruppe efter en 5-1-sejr over NS Mura torsdag.

Harry Kane har langt fra fået en drømmestart på indeværende sæson, hvor han endnu ikke har formået at finde netmaskerne i den engelske Premier League.

Men i den europæiske turnering Conference League viste englænderen andre takter, efter han som indskifter lavede hattrick i holdets opgør mod slovenske NS Mura torsdag aften.

Det skulle han blot bruge knap 20 minutter på at gøre. Tottenham vandt kampen 5-1.

Med sejren ligger Tottenham øverst i holdets gruppe med fire point efter to kampe. Mura indtager sidstepladsen med nul point.

Tottenham startede kampen med b-kæden. Hverken Kane, Pierre-Emile Højbjerg eller Son Heung-min startede derfor inde.

Men efter at Mura reducerede til 1-2 kort inde i anden halvleg, så Tottenham-træner Nuno Espírito Santo sig nødsaget til at skifte flere af stjernerne på banen.

Blandt dem var Kane, hvilket viste sig at være en god beslutning.

Højbjerg fik de sidste 20 minutter af kampen, men på daværende tidspunkt havde Tottenham allerede udbygget føringen til 3-1. Senere gjorde Kane det så også til både 4-1 og 5-1 efter oplæg af Son og Giovani Lo Celso.

Flere andre danskere var også i aktion torsdag aften i Conference League. Frederik Rønnow fik blandt andet chancen i målet for Union Berlin, der vandt deres opgør 3-0 over Maccabi Haifa FC.

Alexander Bah var med for Slavia Prag, der tabte 1-2 til Feyenoord.

Nikolai Baden Frederiksen og Jacob Rasmussen spillede begge, da Vitesse på hjemmebane tabte 1-2 til Rennes.

I Europa League spillede Rasmus Lauritsen hele kampen, da hans klub Dinamo Zagreb kørte Genk over med 3-0 på udebane.