Juventus rejser sig fra nederlag med sikker hjemmesejr

Juventus indtager fortsat førstepladsen i Serie A efter en aften, hvor også Roma og Napoli sejrede.

Lørdag aften led Juventus et af sine sjældne nederlag i den italienske Serie A, men onsdag var klubben tilbage i sin vanlige rolle som vinder.

Hjemme i Torino vandt mesterholdet fra de seneste fem sæsoner med 4-1 over Sampdoria.

Juventus grundlagde sejren med to mål i de første ni minutter ved Mario Mandzukic og Giorgio Chiellini.

Patrik Schick gav udeholdet nyt håb med reduceringen til 1-2 efter 57 minutter, men fem minutter senere punkterede Miralem Pjanic spændingen med målet til 3-1.

Kort før tid lukkede forsvarsspilleren Giorgio Chiellini målscoringen til 4-1, da han noget bemærkelsesværdigt blev noteret for to mål i samme kamp.

Juventus fører Serie A med 24 point for ti kampe. Roma ligger på andenpladsen med 22 point efter onsdagens sejr på 3-1 ude over Sassuolo. Edin Dzeko tegnede sig for to af målene.

Derefter følger på tredjepladsen Napoli med 20 point. Klubben fra det sydlige Italien vandt hjemme med 2-0 over Empoli.

Tirsdag havde Milan chancen for at låne førstepladsen, men forpassede den med nederlaget på 0-3 til Genoa. Nu ligger Milan i stedet på fjerdepladsen med 19 point.

Den anden Milano-klubben i ligaen, Inter, fik en tiltrængt sejr på 2-1 hjemme over Torino. Inter blev hjulpet i gang af en fejl af den engelske målmand Joe Hart, der så alt andet end godt ud ved målet til 1-0.

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Legendarisk kromutter: - Jeg har absolut ingen planer om at stoppe

Sådan gik det: Dølle-formandens dom over et uforudsigeligt marked