Kane og Eriksen tromler oprykker i mesterskabskampen

Tottenham er atter fem point efter topholdet Leicester efter søndagens 3-0-sejr hjemme over Bournemouth.

Tottenham holdt sig inde i mesterskabskampen i Premier League, da Bournemouth hjemme blev besejret 3-0.

Tottenham dominerede kampen, og specielt den engelske landsholdsangriber Harry Kane stjal billedet med to scoringer, mens han også var involveret i Christians Eriksens pligtscoring til 3-0.

Harry Kane er dermed topscorer i Premier League med 21 ligamål i denne sæson, mens Christian Eriksen også tankede selvtillid med sin ottende sæsonscoring i alle kampe, inden Eriksen i næste uge skal fokusere på landskampe for Danmark.

Med sejren ligger Tottenham fortsat på andenpladsen efter sensationsholdet Leicester. Tottenham har nu 61 point og er igen fem point efter Leicester, som lørdag vandt over Crystal Palace.

Tottenham skulle ikke bruge meget tid, før der var noget juble over på White Hart Lane. Faktisk var der blot spillet lidt over ét minut, da et udspark fra målmand Hugo Lloris endte hos Tottenhams hurtige højreback Kyle Walker.

Walker tæmmede bolden, tog et par træk og sendte et perfekt indlæg ind i feltet, hvor Harry Kane fik foden på til 1-0.

Tottenham blev i ugens løb sendt ud af Europa League med et samlet 1-5-nederlag til tyske Borussia Dortmund.

Her sparede Tottenham en lang række spillere i begge opgør, og det var et tydeligt signal om, at manager Mauricio Pochettino udelukkende har fokus på afslutningen i Premier League i øjeblikket.

Efter et kvarter var Kane på spil igen, da stortalentet Dele Alli fandt topscoreren med en dyb stikning i et angreb, hvor få stationer skabte en chance. Harry Kane svigtede ikke og udplacerede Artur Boruc i Bournemouth-målet.

Første halvleg var generelt en ren Tottenham-opvisning, hvor hjemmeholdet dominerede kampen, og oprykkerne halsede efter, når Tottenhams presspil og hurtige kombinationer foldede sig ud.

Efter pausen faldt tempoet en anelse, men efter 52. minutter var Kane igen på spil.

Den engelske landsholdsangriber tog et træk og fyrede kanonen af fra distancen.

Boruc kunne kun halvklare, og på riposten dukkede Christian Eriksen op og gjorde det køligt og sikkert til 3-0.

Både Eriksen og Kane forsøgte sig i kampens slutfase, hvor sejren aldrig var i tvivl.