Kevin Magnussen varmer op til Le Mans med podieplads

Kevin Magnussens hold har taget tre podieplaceringer i Imsa-serien i år. (Arkivfoto) Foto: John Raoux/Ritzau Scanpix

To uger før Le Mans tog Kevin Magnussen og hans hollandske holdkammerat en tredjeplads i Imsa-serien.

Inden længe skal Kevin Magnussen køre sit første Le Mans, og den danske racerkører kan tage mod Frankrig med en topplacering i bagagen.

Søndag blev Magnussen og hans hollandske holdkammerat, Renger van der Zande, nemlig nummer tre i sæsonens syvende løb i den amerikanske Imsa-serie.

Løbet Imsa Sportscar Weekend blev kørt på Road America-banen i den amerikanske delstat Wisconsin og varede 2 timer og 40 minutter.

Det var Magnussen og Chip Ganassi-holdets tredje podieplacering i år. I juni vandt de Detroit Grand Prix, mens det i forrige løb i begyndelsen af juli endte med en andenplads.

Kevin Magnussen skal 21.-22. august køre Le Mans. Blandt andre med sin far, Jan Magnussen.

De to kommer for første gang nogensinde til at køre et løb sammen. Det sker i den danske Sashi-High Class Racing-bil, som stiller op i LMP2-klassen, løbets næsthøjeste.