Krohn-Dehlis genialitet sender Celta mod toppen

En fremragende detalje af Michael Krohn-Dehli sørgede for sejr til Celta Vigo, der nu ligger nummer fire.

Den spanske klub Celta Vigo med den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli har fået en fremragende start på ligasæsonen.

Fredag aften sejrede holdet 1-0 på udebane mod Elche, og det var ikke mindst danskerens fortjeneste.

I kampens 90. minut var hans genialitet afgørende for kampen. Han trak ind i banen uden for straffesparksfeltet og løftede bolden ind til en fri medspiller, så det mindede om Michael Laudrups oplæg til Ebbe Sands legendariske mål mod Nigeria ved VM i 1998.

Medspilleren Nolito sørgede for at banke oplægget i mål til sejrsmålet 1-0.

Michael Krohn-Dehli måtte ellers finde sig i at starte på bænken, men allerede efter 25 minutter blev han sendt på banen i stedet for Augusto Fernandez.

Den danske kreatør satte blandt andet Fabián Orellana op til et godt forsøg i anden halvleg, men Orellana var ikke skarp på sine forsøg fredag aften. Men Krohn-Dehli havde altså mere i sig sidst i kampen.

Med sejren har Celta nu 12 point for seks kampe efter tre sejre og tre uafgjorte. Holdet overhaler dermed Atlético Madrid og Real Madrid, som dog har en kamp til gode senere i weekenden.