Leverkusen holder forspringet ned til Bayern München

Harry Kane scorede for Bayern München i sejren ude over Wolfsburg. Kane er Bundesligaens topscorer med 21 mål. Foto: Fabian Bimmer/Reuters

Harry Kane scorede igen for Bayern München, der vandt 2-1 ude over Wolfsburg med Jonas Wind og Joakim Mæhle.

Bayer Leverkusen bevarede sit forspring ned til Bayern München i årets sidste spillerunde i Bundesligaen.

Bayern München vandt onsdag aften knebent med 2-1 ude over Wolfsburg, mens Leverkusen knusende sikkert besejrede Bochum med 4-0 på hjemmebane.

Resultaterne betyder, at der er status quo i toppen af ligaen. Leverkusen overvintrer på førstepladsen med 42 point efter 16 kampe.

Bayern München er på andenpladsen fire point efter førerholdet, men det forsvarende mesterhold har dog spillet en kamp færre.

Efter 33 minutter kom Bayern München foran 1-0 på et mål af den offensive midtbanespiller Jamal Musiala.

Ti minutter senere øgede angriberen Harry Kane til 2-0 på et fremragende langskud, der sad helt oppe i hjørnet. Det var Kanes 21. ligamål, og han Bundesligaens topscorer.

Wolfsburg svarede godt igen kort før pausen, da Maximilian Arnold bankede bolden ind bag Manuel Neuer i Bayern-buret. Danske Joakim Mæhle blev noteret for en assist.

Mæhle spillede ligesom angriberen Jonas Wind hele kampen mod Bayern, men de to danske landsholdsspillere kunne ikke forhindre et smalt nederlag.

Bayer Leverkusen var mere overbevisende, da holdet vandt over Bochum. I den kamp scorede den tjekkiske angriber Patrik Schick hattrick i første halvleg.

I anden halvleg øgede den indskiftede angriber Victor Boniface, der var kommet ind i stedet for Schick, til slutresultatet 4-0.

Leverkusen er ubesejret i ligaen i denne sæson med 13 sejre i 16 kampe og ligner en seriøs kandidat til det tyske mesterskab, som Bayern München har vundet 11 sæsoner i træk.

Stuttgart vandt 3-0 hjemme over Augsburg, der har Jess Thorup som cheftræner. Stuttgart er nummer tre i Bundesligaen med 34 point. Det er otte point færre end Leverkusen.