Liverpool kæmper sig tilbage og slår bundhold

Sadio Mané var involveret i begge mål, da Liverpool lørdag slog Bournemouth med 2-1. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix

Philip Billing og Bournemouth var foran på Anfield, men bundholdet måtte rejse hjem med et nederlag på 1-2.

Mohamed Salah og Sadio Mané sørgede lørdag for at få Liverpool tilbage på sejrssporet i Premier League.

Med en sejr på 2-1 over Bournemouth rejste rækkens suveræne førerhold sig fra sæsonens hidtil eneste liganederlag, der faldt i sidste uge på udebane mod Watford.

Bournemouth med danske Philip Billing på midtbanen gav dog Liverpool visse problemer i lørdagens opgør på Anfield.

Efter otte minutter var Billing kraftigt involveret, da gæsterne fra bunden af ligaen tog en overraskende føring.

Med en fiks og halvmaskeret aflevering spillede han Jefferson Lerma fri. Colombianeren slog straks bolden på tværs til Callum Wilson, der nemt bragte Bournemouth foran med 1-0.

Et kvarter senere dummede gæsternes Ryan Fraser sig. Nede fra forsvaret forsøgte han at trække forbi Sadio Mané, der pillede bolden fra ham og spillede Mohamed Salah fri til scoring.

1-1 blev små ti minutter senere til 2-1 til Liverpool, da Mané modtog en stikning og løb fri. Alene med kun Bournemouth-keeper Aaron Ramsdale foran sig placerede angriberen bolden ude ved stolpen.

Efter en times spil var gæsterne tæt på at kæmpe sig tilbage. Uheldige Ryan Fraser, der havde hjulpet Liverpool i gang ved 1-1-målet, lobbede bolden mod mål.

Bolden havde kurs mod netmaskerne, men Liverpools James Milner fik løbet den op og sparket væk i sidste øjeblik.

Liverpool dominerede det meste af anden halvleg, men det lykkedes ikke at score yderligere. Sadio Mané var tættest på med et fremragende langskud, der ramte stolpen.

Liverpool topper Premier League med 82 point efter 29 kampe. Manchester City har på andenpladsen 57 point for 27 kampe.

Bournemouth er placeret lige under nedrykningsstregen med 27 point.