Målmandsdrop sender Arsenal i FA Cup-finalen

Reading gav Arsenal kamp til stregen i FA Cup-semifinalen, men tabte efter et kæmpe målmandsdrop.

Selvom Reading normalt spiller i den næstbedste engelske række, The Championship, hvor holdet ligger på en 19. plads, så gik spillerne uimponeret til opgaven på Wembley mod Englands måske mest formstærke hold, Arsenal.

Der skulle da også en personlig fejl af de helt store til, før Arsenal efter forlænget spilletid spillede sig frem til FA Cup-finalen med 2-1 sejr.

Arsenal startede kampen med at sidde på alt spillet, men Reading forsvarede sig godt, og lod Arsenal om at have boldbesiddelsen.

Efter 39 minutter gik den ikke længere for Reading. Özil fandt med en fræk aflevering ind i feltet Alexis Sánchez, og den lille chilener kunne sikkert bringe Arsenal foran 1-0.

Frustrerende for Reading-spillerne, der op til scoringen havde været gode til at holde Arsenal på afstand af målet.

Det lykkedes dog for Reading i det 54. minut. Garath McCleary fik tåen på et blødt indlæg fra baglinjen, og efter lidt fumleri på målstregen af Arsenal-målmand Wojciech Szczęsny, og tvivl om hvorvidt bolden var over stregen, signalerede dommeren, at der var scoret.

Det lykkedes stadig ikke Reading at holde de teknisk dygtige Arsenal-spillere fra chancer, men flere mål blev det ikke til, så kampen måtte ud i forlænget spilletid, hvor det afgørende mål faldt i det sidste minut af første halvleg.

Alexis Sánchez sendte et lavt skud af sted, som Readings målmand Adam Federici normalt ikke ville have problemer med at tage sig af, men uheldigt for målmanden så smuttede bolden mellem hans arme og ben og trillede langsomt over målstregen.

Ærgerligt for australieren, der ellers havde stået en fejlfri kamp.

Flere mål blev det ikke til, og Arsenal er nu klar til at forsvare FA Cup-titlen på Wembley.

Hvem Arsenal skal møde i finalen afgøres søndag klokken 16.00, når Aston Villa og Liverpool mødes i den anden semifinale.

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen