Annonce
Sport

Målvogterduoen er nu komplet

Målvogter Cecilie Greve har siddet udenfor i hele sæsonen med graviditet, men vender tilbage mellem stængerne i næste sæson, hvor hun har skrevet en ny kontrakt med NFH. Foto: Anders Knudsen

Cecilie Greve har skrevet en ny 1-årig kontrakt med NFH

NYKØBING Cecilie Greve vender tilbage i målet hos NFH. Om det sker allerede i denne sæson er måske tvivlsomt, men sikkert er det, at hun står klar, når træningen begynder efter sommerferien.

Hun har netop underskrevet en ny 1-årig kontrakt med NFH og lægger dermed endnu et år ovenpå den kontrakt, der udløber 30. juni.

29-årige Cecilie Greve, der også har repræsenteret Odense og dernæst Randers hvorfra hun kom til NFH i 2017, har slet ikke været i kamp i denne sæson på grund af graviditet. Hun nedkom med en velskabt datter i februar.

Nu skal håndboldkarrieren, der også tæller 43-landskampe for Danmark, kickstartes, og med bopæl i Maribo, hvor hun og kæresten Joakhim Møss har slået sig ned og købt hus, var det naturligt at fortsætte karrieren i NFH.

Trives i Maribo

- Jeg er faldet rigtig godt til i Maribo med min familie, hvor vi trives rigtig godt, så det er fint, at jeg kan fortsætte i NFH, hvor jeg har været rigtig glad for at være i foreløbigt fire år, siger Cecilie Greve, der havde andre tilbud på hånden, men valgte at blive i NFH, hvor hun kom til samtidig med cheftræner Jakob Larsen tilbage i 2017.

Hun har fortsat store ambitioner og ser frem til samarbejdet med Louise Egestorp, der har etableret sig som førstekeeper i Cecilie Greves fravær.

- Det gælder selvfølgelig om at få så meget spilletid som muligt, men det er også et makkerskab, hvor vi skal forsøge at gøre hinanden bedre til gavn for holdet, påpeger Cecilie Greve, der tror på, at holdet i den kommende sæson er stærkt nok til at begå sig.

- Slutspillet skal vi i hvert fald nå, og så må vi se, hvad vi kan nå derefter, mener målvogteren, der er begrænset i sin træning, da fitnesscentrene endnu ikke er åbne.

- Jeg håber, at regeringen snart åbner op, så der er mulighed for at træne på andre måder end derhjemme, siger Cecilie Greve, der er på barsel nogen tid endnu, men har et spinkelt håb om at blive fysisk klar til Final-4-stævnet, der afvikles i begyndelsen af juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farvel til Natasja

Med forlængelsen af Cecilie Greves kontrakt siger NFH farvel til Natasja Clausen, der efter to sæsoner i klubben skifter til Ajax København, og træner Jakob Larsen ser den kommende målvogterduo som en forstærkning.

- Vi ved, at Greve har et højt topniveau, og jeg er ikke nervøs for, at hun ikke kommer stærk tilbage efter sin graviditet og fødsel. Der er masser af eksempler på, at målvogtere kommer godt igen efter en fødsel, så det er jeg slet ikke bange for, siger Jakob Larsen, der også mener, at erfaringen spiller en stor rolle hos især målvogtere.

- Hun har masser af landskampe på sit cv og kender skytterne i Håndboldligaen indgående. Samtidig er det også vigtigt med nogle kulturbærere på holdet, og det må hun betegnes som, da hun har været her lige så længe som mig, smiler cheftræneren.

Cecilie Greve skal i næste sæson udelukkende koncentrere sig om håndbolden og sin familie, men om hun fortsat skal hjælpe de unge keepere i Team Sydhavsøernes ungdomsafdeling, som hun har gjort under sin graviditet, er endnu ikke fastlagt.

  • Målvogter Cecilie Greve har siddet udenfor i hele sæsonen med graviditet, men vender tilbage mellem stængerne i næste sæson, hvor hun har skrevet en ny kontrakt med NFH. Foto: Anders Knudsen
Annonce
Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

Annonce
Annonce
112

Politiet efterlyser vidner til endnu en brand

112

Stoppet af politiet: Bilist uden kørekort ville gratis med færgen

112

Smadrede rude og blev kørt direkte i fængsel

Indland

Dansk myndighed afblæser gasforsyningskrise

112

Politiet tog bilen og sigtede kvinden for et hav af forhold

Lolland

Lolland er helt i toppen: Intet sted er den grønnere

112

Stukket i ryggen med kniv: Nu har han meldt sig selv

Sport

Niklas Landin stopper på landsholdet

Sport

Markant flere til håndbold: Tilskuerne strømmer ind i den nye hal

112

Familie på gåtur fandt knogle fra Emilie Meng

Vejret

Vink farvel til sommervejr: Nu kommer regnen og blæsten

Indland

Nu er får de ældre anonym samtalelinje

Lolland

Skimmelsvamp sender 180 væk: De er begejstrede over løsning

Politik

S-politiker med fortid på Falster trækker sig efter "Den sorte svane"

Indland

It-forsker opfordrer Ticketmaster-brugere til at skifte kode

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Socialbevidst kok er ny forpagter på familiecamping

Madens Folkemøde

Hun er særdeles tilfreds: - Jeg kan slet ikke finde på noget dårligt at sige

Udland

Brandmand mister livet i redningsaktion under sydtyske oversvømmelser

Lokal nyt

Glæder sig over flere penge til vanskeligt stillede kommuner

Guldborgsund

Statsministeren på dobbelt-besøg på Falster

Indland

Færre strande får blåt flag - ny ordning vinder indpas

Madens Folkemøde

Kendt forfatter på lollandsk mad-mission