Manchester City og Liverpool deler i slag om CL-pladser

Der var godt spil og chancer, men for få mål, da det blev 1-1 mellem Manchester City og Liverpool.

Der var fuld kog under kedlerne, da Manchester City og Liverpool søndag delte med 1-1 i et tempofyldt opgør i Premier League.

Den begivenhedsrige kamp manglede blot flere scoringer, og resultatet betyder, at Manchester City efter 28 kampe indtager tredjepladsen i Premier League med 57 point, mens Liverpool har 56 point på fjerdepladsen for en kamp mere.

Foran begge klubber og efter suveræne Chelsea ligger Tottenham med 59 point for 28 kampe.

De tre øverste i Premier League træder ind i gruppespillet i Champions League, mens fjerdepladsen giver mulighed for kvalifikation til turneringen.

På de næste pladser følger Manchester United med 52 point samt Arsenal og Everton med hver 50 point.

Første halvleg var fyldt med nærkampe mellem to motiverede hold, og i anden halvleg var opgøret helt åbent mellem to godt spillende mandskaber.

I første halvleg sidste minutter kom der gang i chancerne, og her var Fernandinho den store synder for City med fem minutter igen af første halvleg.

City spillede rundt med Liverpool i højt tempo, og David Silva fandt Raheem Sterling, der burde have scoret, men helt fejlbedømte bolden.

Den endte i stedet hos brasilianeren, der tæt på mål afsluttede i sidenettet på en gigantisk chance.

Minuttet efter afsluttede Liverpools Firmino fornemt, og Liverpool-keeper Wilfredo Caballero måtte anstrenge sig for at redde bolden.

Da Adam Lallana afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet kort efter, måtte Caballero igen præstere på højt niveau.

Der var spillet fem minutter af anden halvleg, da Gaël Clichy begik et straffespark. James Milner tog ansvaret efterfølgende og bragte gæsterne foran 1-0 i det åbne opgør.

I det 69. minut slog Sergio Agüero så til, da han omsatte en perfekt aflevering fra Kevin De Bruyne til scoring og udligning til 1-1.

Det bølgede frem og tilbage i opgøret med intensitet, chancer og godt spil, men det blev altså til 1-1 i opgøret i Manchester.