Missil af Kaastrup holder Lyngby på maksimumpoint

Magnus Kaastrup (tv.) spillede en flot kamp, da Lyngby gæstede Hobro i 1. division. (Arkivfoto) Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Lyngby var nede 0-1 i Hobro, men vendte det til 4-1-sejr og har sat en stærk kurs fra sæsonstarten.

Lyngby fortsætter de lovende takter efter nedrykningen til 1. division. Lørdag kunne holdet tage tre point med hjem efter en 4-1-sejr i Hobro.

Dermed har Lyngby 12 point fire kampe inde i sæsonen og ser ud til at have rystet skuffelsen fra sidste sæson i Superligaen af sig.

Hobro er fortsat uden sejr efter fire kampe, hvor det er blevet til to point.

Nordjyderne fik ellers en god start lørdag og kom i front ved Emil Søgård Jensen efter et kvarters spil.

Lyngby var dog kommet til Hobro med selvtillid efter maksimal pointhøst i de tre første kampe. Sjællænderne producerede pænt med chancer, og på fem minutter fik de vendt det hele på hovedet.

Efter en halv times spil udlignede anfører Marcel Rømer på en ripost tæt under mål. Derefter stemplede Magnus Kaastrup ind med et drømmemål.

Angriberen modtog bolden lidt uden for feltet i højre side, og med venstrefoden sendte han bolden helt op i modsatte målhjørne.

I det meste af anden halvleg duftede det mere af 3-1 end af 2-2. Med Hobro tvunget i offensiven var der god plads til Lyngby-spillerne, som dog ikke kunne lukke kampen på en af de mange chancer til holdet.

Kampen var spændende til det sidste, men i fem minutters overtid lykkedes det gæsterne at få afgjort kampen definitivt. Igen var Magnus Kaastrup manden med målet.

Der var lagt syv minutter til opgøret, og det udnyttede indskiftede Petur Knudsen til også at komme på måltavlen.

HB Køge, der har den tidligere landsholdsspiller Daniel Agger som cheftræner, tabte 1-3 ude til Nykøbing FC og ligger midt i rækken med fire point.

Sebastian Koch scorede to af målene for Nykøbing FC, der har fem point.

I kampen mellem to af de lavest placerede hold i rækken inden runden vandt Jammerbugt FC 2-1 ude over Fremad Amager.

Dermed kom nordjyderne op på fire point, mens Fremad Amager, der trænes af ekslandsholdsspilleren Peter Løvenkrands, fortsat er sidst uden point.

David Boysen bragte ellers hjemmeholdet foran, men senere scorede Jammerbugt FC to gange, lige som Fremad Amager på grund af et rødt kort spillede med ti mand i lidt mere end en halvleg.