"Mulle" reddede et point

Kristina "Mulle" Kristiansen spillede en stor kamp og blev topscorer for NFH med otte mål herunder det udlignende mål til 30-30 et minut før tid. Foto: Per Rasmussen, Polfoto

NFH var bagud i det meste af kampen mod Viborg, men falstringerne fik reddet det ene point, da Kristina "Mulle" Kristiansen udlignede til 30-30 et minut før tid.

I en spændende og målrig forestilling delte NFH og Viborg pointene i Power Arena i Nykøbing efter en kamp, hvor værterne næsten hele tiden jagtede en jysk føring på et mål eller to.

NFH havde store problemer i centerforsvaret, hvor gæsterne især i første halvleg nærmest scorede efter behag og flere gange var foran med tre mål.

Men på en superslutspurt med to mål i de sidste 20 sekunder lykkedes det NFH at gå til pausen med uafgjort 17-17.

I anden halvleg var NFH kun foran ved stillingen 20-18, inden Viborg igen greb initiativet og kom foran. Hjemmeholdet kæmpede sig dog hele tiden tilbage og var på omgangshøjde ved 24-24, 26-26 og 28-28.

En scoringspause på fem minutter så ud til at slukke lyset for NFH. Viborg kom foran 30-28, men det lykkedes at reducere ved Emelie Westberg, og et minut før tid udlignede Kristina "Mulle" Kristiansen til 30-30.

Viborg havde bolden det sidste minut uden at kunne score det afgørende mål.

Kristina "Mulle" Kristiansen blev topscorer for NFH med otte mål.