Annonce
Sport

Nagel ser frem mod ny sæson

Julius Mikkelsen (blå) og resten af FC Nakskov-truppen kan se frem til at træne hele sommerferien for at så stærkest muligt til den kommende sæson i Sjællandsserien. Foto: Jan Knudsen

FC Nakskov er for tredje sæson i træk med i Sjællandsserien.

NAKSKOV - Lige nu er jeg rigtig glad for de tre point, vi fik i Nordfalster i efterårets sidste spillerunde, kommer det hudløst ærligt fra FC Nakskovs cheftræner, Lasse Nagel.

Netop de tre point gør, at vestlollikkerne havde deres på det tørre, da DBU Sjælland i fredags lagde sæsonen ned og brugte den aktuelle stilling i forhold til nedrykningsspørgsmålet.

De ti indsamlede point sender FC Nakskov i sikkerhed på niendepladsen i Sjællandsserien, mens Nordfalster stadig må leve i uvished i forhold til, om de også er sikret endnu en sæson i Sjællandsserien eller må retur til LF-serien.

- Jeg kan sagtens forstå, at Anders (Sørensen, Nordfalstertræner, red.) er frustreret over ikke at vide, om de er købt eller solgt, lyder det fra kollegaen Lasse Nagel, der henviser til, at nedrykningsspørgsmålet afhænger af, hvad DBU vedtager skal være slutformlen for Danmarksserien.

- Det er ikke særlig godt, at der stadig ikke er en afklaring, fastslår Lasse Nagel, der kan se tilbage på sin første sæson som FC Nakskov-træner.

Spillerne rykkede sig

- Jeg er ked af at have mistet det meste af et halvår med spillerne, for jeg synes, vi havde flyttet os rigtig meget i den rigtige retning i efteråret. Ret beset skulle og burde vi også have haft flere point kontoen efter min vurdering, siger træneren, der som et lille held i uheld kunne bruge den ufrivillige coronapause til at få holdets midtbanestyrmand Joachim Christiansen klar igen.

Han ødelagde skulderen kort før sæsonstart i en sekundahåndboldkamp.

I denne uge bliver det besluttet, hvornår spillerne i FC Nakskov skal genoptage træningen, og Lasse Nagel forventer at kalde til træning tre gange ugentligt, når der gives grønt lys.

- Spillerne har ligget stille i over to måneder, så jeg bliver nødt til at inddrage sommerferien for at hente det tabte ind, så vi står knivskarpt, når turneringen starter op igen i midten af august, lyder det fra Lasse Nagel, der er bevidst om, at ikke alle har mulighed for at træne i sommerferien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sommerferien inddraget

- Men så må de komme det, de kan. Vi kan ikke tillade os at ligge stille mere nu, påpeger Lasse Nagel, der forventer at have samme trup til sin rådighed.

Og alt afhængig af hvordan rækken ser ud, mener han, at holdet bør være stærkt nok til at ligge i Sjællandsseriens bedste halvdel.

Lasse Nagel har et år tilbage af sin kontrakt med FC Nakskov, og han glæder sig til at komme i gang igen, selvom køreturene mindst tre gange om ugen fra bopælen i Sundby til Nakskov tager sin tid.

- Jeg ser frem til at lære klubben og folkene bag endnu bedre at kende, og jeg håber, at der også bliver tid til, at jeg kan se, hvad der foregår i ungdomsafdelingen, så vi også der bliver endnu bedre, siger Lasse Nagel, der stortrives i FC Nakskov.

- Det er en kæmpe klub, hvor der også er store forventninger til førsteholdet og mit arbejde, og det er kun fedt, at så mange har en mening og går op i, hvordan vi klarer os, kommer det fra Lasse Nagel, der tidligere i trænerkarrieren har stået i spidsen for Væggerløse og Toreby-Grænge.

  • Julius Mikkelsen (blå) og resten af FC Nakskov-truppen kan se frem til at træne hele sommerferien for at så stærkest muligt til den kommende sæson i Sjællandsserien. Foto: Jan Knudsen
Annonce
Sport

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Sport

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Annonce
Annonce
Lolland

Vil af med sine apoteker: - Vi har ikke holdt ferie i 10 år

Nykøbing

Slap A' for en fest: - Det var én stor overraskelse

Lolland-Falster

Opdaget i supermarkedet: Butikstyv gik ud med mayonnaise under armen

Lolland

Skolekritik: Der er brug for økonomisk støtte

Trafik

Var totalt spærret: Gaffeltruck væltet på motorvejen

112

Helikopter måtte redde mand til havs

Femern

Den første er færdig: Vigtigt skridt i kæmpe-byggeri

Guldborgsund

Hhx-elever til gallafest: Se de flotte ankomster

Skole

Tesfaye: Folkeskoleaftale skal tage hånd om lav bestå-procent

Indland

Statsministeren venter flere russiske hybridangreb

Lolland

Flest i landet: Så mange dumper dansk og matematik på Lolland

Vejret

DMI: Mandag bliver våd, men så kommer forårssolen

Dølle

Masser af kontroller på vejene ved Dølle: Her er politiets status

Indland

DSB varsler forsinkelser og aflyste tog mandag morgen

Indland

Notat afslører stor forskel på adgang til behandling med ny kræftmedicin

Annonce
Annonce
Lolland

Kritik af Lollands skolevæsen: Kommunen ser med stor alvor på det

Guldborgsund

Gert gennemførte sit monster-projekt

Kultur

Grøn melder udsolgt i halvdelen af årets koncertbyer

Dølle

Benhårde Berit trods stenkast: Det er jeg altså ikke bange for

Dølle

12 Dølle-gæster måtte have hjælp: Fire bragt til sygehuset

Guldborgsund

Koster 26 millioner årligt: - Det er åbenlyst uretfærdigt

Lolland

Så er foråret skudt i gang