NFH kæmpede sig til et point

OPDATERET MED FLERE BILLEDER: DM-slutspilskampen i Odense endte med en dramatisk afslutning.

ODENSE, FOLKETIDENDE Sikke en afslutning på en fantastisk præstation for NFH i Odense. I anden halvlegs sidste sekunder lykkedes det Sofie Flader at udligne til slutfacit 27-27 og dermed tjente NFH et vigtigt point til slutspilstabellen.

Det så ellers længe ud til at NFH skulle kæmpe forgæves mod Odense og især Tess Wester i fynboernes mål.

NFH brændte et hav af oplagte chancer på den hollandske keeper og især Sofie Flader var den store synder. Så det var skæbnens ironi der gjorde at det netop var hende der med en afslutning fra spids vinkel sikrede NFH en uafgjort.

Gæsterne fik en god indledning, men Tess Wester tog herefter fat og lukkede målet helt af i en periode, så Odense kunne bringe sig foran med 7-3.

Falstringerne fik dog samling på tropperne igen og et målvogterbytte hvor Natasja Clausen kom ind samt snusfornuftigt angrebssspil af Amalie Wulff sendte NFH tilbage i kampen.

12-10 blev til 13-12 lige før pausen og den pausestilling kunne NFH sagtens leve med.

Anden halvleg blev også en jævnbyrdig affære indtil NFH igen rendte ind i en scoringskrise, da især Sofie Flader slet ikke kunne få gang i scoringen på helt åbne målchancer.

Det lignede en Odense-sejr ved stillingen 25-20 og 26-22, men NFH er ikke ubesejrede i otte kampe for ingenting og da Odense begyndte at skyde på stolperne i stedet for få bolden i kassen slog NFH til.

Kristina "Mulle" Kristiansen tog fat og scorede til 26-24 og 26-25, men Odense fik udbygget igen til 27-25 inden Sofie Olsen reducerede med et halvt minut igen.

Rutinerede Nycke Groot tog ansvaret på sine skuldre, men brændte på Louise Egestorp og så gik det ellers over stok og sten op til Sofie Flader, der på trods af fem store afbrændere tog ansvaret og fra en spids vinkel tyrede bolden i mål til 27-27 med få sekunder tilbage.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.